Oversættelse til og fra tysk i fagområdet kemi

Vi oversætter alt fra kemibøger til doseringsetiketter fra og til tysk

Vi oversætter alt fra kemibøger til doseringsetiketter, til og fra tysk. Hvis du ringer 39 15 81 80, kan du få mere at vide om vores ydelser!

De tyske sprogvarianter er mange, og de forskellige specialområder inden for kemien er adskillige. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den nødvendige ekspertise til at behandle kemiske forskningsrapporter, medicinske afhandlinger og mere til, fra og til alle tyske sprogversioner.

Oversættere i kemi

Når vi ansætter en oversætter til en opgave, hvor den tekst, der skal håndteres, er inden for området kemi, ser vi først og fremmest på oversætterens baggrund og tidligere erfaringer, i det relevante område.

At den person, der oversætter også har målsproget som modersmål er lige så vigtigt, som dokumenterede sprogkundskaber i kildesproget.

Lokalisering

Lokalisering er en naturlig del af oversættelsesbureauet Hurtigoversætters måde at arbejde på. Vi tilpasser vores projekter baseret på kilde- og målsprog, fagområde, og kundernes behov og krav.

Men når det som i dette tilfælde kan handle om en oversættelse, til forskellige tyske sprogversioner, er det også vigtigt, at oversætteren kender sproget, og kulturen i de forskelle, der findes mellem de forskellige varianter.

Udnyt vores tilbud…

... ved at sende en e-mail. Vedhæft den tekst, du ønsker oversat. Vi analyserer og kommer tilbage, med et gunstigt tilbud.

Du betaler intet indtil du har accepteret tilbuddet og bekræftet ordren. Ring til os på telefonnummer 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere! Du kan naturligvis også bare klikke på siden “Tilbud”. Her ser du straks hvordan du gør når du skal have et tilbud, på din oversættelse.

2017-01-02T16:50:23.9223414Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo