Oversættelse fra engelsk til dansk inden for kemi

Vi laver oversættelser fra engelsk til dansk inden for alle kemiske områder

Vi tilbyder oversættelsesservices fra engelsk til dansk inden for forskellige kemiske områder. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter kan, via sit store netværk af kvalificerede oversættere i alle kemiske områder, tilbyde kvalitetssikrede oversættelser, til overkommelige priser, og med kort leveringstid.

Kunder og specialiseringer

Hvilke kunder vælger at samarbejde med os, og hvilken type tekster oversætter vi? Vores kunder inden for kemi er mange, men et par eksempler er myndigheder og kemiske virksomheder med behov for at oversætte arbejdsmiljørelateret, samt mere generel information.

Din valgte oversætter har altid ekspertise i dit område, og vil have dansk som modersmål. Med meget gode sprogkundskaber i kildesproget (uanset den engelske version), kan du føle stor tillid til håndteringen af din oversættelse.

Prisbilligt tilbud!

Med omkostningseffektive og moderne software-teknologi, der er specielt tilpasset til oversættelsesbureau Hurtigoversætter, kan vi levere oversættelser af høj kvalitet, til lave omkostninger, og altid inden for den aftalte tid.

Velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Hvis du ønsker at vide omkostningerne på oversættelsen af din engelske tekst til dansk, kan du sende os en e-mail, så foretager vi en analyse og vil komme tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

2016-10-21T12:48:58.2260489Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo