Oversættelse fra engelsk til dansk inden for kemi

Vi laver oversættelser fra engelsk til dansk inden for alle kemiske områder

Vi tilbyder oversættelsesservices fra engelsk til dansk inden for forskellige kemiske områder. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!

Via vores store netværk af kvalificerede oversættere inden for alle kemiske områder, kan vi tilbyde din virksomhed kvalitetssikrede oversættelser, til overkommelige priser, og med kort leveringstid.

Kunder og specialiseringer

Hvilke kunder vælger at samarbejde med os, og hvilken type tekster oversætter vi?

Vi har mange forskellige typer af kunder inden for kemi, et par eksempler er; myndigheder og kemiske virksomheder med behov for at oversætte arbejdsmiljørelateret, samt mere generel information.

Hos os får du tildelt en oversætter, som har stor ekspertise inden for netop dit område, og som har dansk som modersmål. Med meget gode sprogkundskaber i kildesproget (uanset den engelske version), kan du føle stor tillid tryghed til at din oversættelse bliver leveret i højeste kvalitet!

Prisbilligt tilbud!

Med omkostningseffektive og moderne software-teknologi, der er specielt udviklet til vores firma, kan vi levere oversættelser af høj kvalitet, til lave omkostninger, og altid inden for den aftalte tid.

Du er velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Hvis du ønsker kende prisen på oversættelsen af din engelske tekst til dansk, kan du sende os en e-mail, så foretager vi en analyse og komme tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

2018-08-08T08:49:48.2147444Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo