Oversættelse af kemiske tekster fra norsk til dansk

Vi udfører oversættelser fra norsk til dansk, i alle kemi områder.

Vi tilbyder oversættelsesydelser fra norsk til dansk i alle kemiske områder. Ring til os på 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Med fem hovedområder, og flere underkategorier inden for området i kemi, er behovet for oversættelse meget stort.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til oversættere med relevant uddannelse i analytisk, organisk, fysisk, uorganisk kemi, og biokemi.

Alle oversættere i denne sprogkombination har dansk som modersmål, samt et meget godt kendskab til norsk.

Kemisk terminologi

Terminologiske udtryk varierer naturligvis afhængigt af det kemiske område som omhandler teksten. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har færdighederne til at oversætte tekster på alle specialområder.

Kemikere er et af de erhverv, der er efterspørgslen på, i det globale arbejdsmarked i dag, og man ser et stadigt stigende behov for at uddanne, og ansætte kemikere på forskellige områder.

Spørg om pris

Ønsker du fejlfri, hurtigt leverede oversættelser af dine kemiske tekster, anbefaler vi stærkt at du samarbejder med Hurtigoversætter.

Send dine tekster direkte til os via e-mail. Vi vender hurtigt tilbage med et overkommeligt tilbud, som du kan overveje.

Kontakt os

Vi er tilgængelige på 39 15 81 80, alle hverdage inden for vores normale åbningstider, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du undrer dig over noget. Du kan også kontakte Project Manageren direkte gennem visitkortet nedenfor.

2016-10-13T13:34:06.8267731Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo