Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse inden for kemi

Vi laver oversættelser mellem forskellige sprog, inden for alle kemiske områder

Vi har mange års erfaring i oversættelse inden forskellige kemiske områder. Kontakt os på 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse ud fra dine behov og præferencer!

Der findes mange områder inden for kemi. På disse sider, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe med at oversætte kemiske tekster til og fra forskellige sprog.

Vi oversætter alle typer af dokumenter og tekster uanset kemisk område eller specialisering. Med adgang til tusindvis af specialiserede oversættere, kan vi garantere kvalitetsoversættelser til rimelige priser.

Myndigheder

I både Danmark og EU foregår tilsyn med kemikalier på forskellige niveauer og af forskellige myndigheder. I Danmark er de overordnede kemiske spørgsmål samlet under én myndighed – Miljøstyrelsen.

Virksomheder, der fremstiller og/eller indfører kemiske produkter eller produkter med kemisk behandling til Danmark, kontrolleres af Miljøstyrelsen.

Sikkerhedsdatablade

På siden Oversættelse af sikkerhedsdatablade kan du læse mere om oversættelse af sikkerhedsdatablade, som vi ofte bliver bedt om at oversætte i forskellige tekniske og kemiske kontekster.

Kommuner og regioner

Kommuner og regioner har ansvaret for at føre tilsyn, når det kommer til håndtering af kemikalier i virksomheder. Det kan eksempelvis være, kemikalier, pesticider og varer i detailhandel. Andet lovgivningsmæssigt ansvar er fordelt mellem andre centrale myndigheder:

Vi modtager ofte henvendelser fra disse forskellige myndigheder, der ønsker at oversætte forskellige typer dokumenter inden for deres respektive områder. Vi har mange års erfaring, samt de fornødne færdigheder til at oversætte forskellige kemiske områder.

Kontakt os for et godt tilbud

Vores Project Mangers vil fortælle dig mere om, hvordan vi arbejder, hvilke procedurer vi har, og hvordan vi kan hjælpe dig som virksomhed på den bedste måde. Ring til os på 39 15 81 80, og vi vil skræddersy din oversættelse, baseret på de behov og præferencer du har.

Ønsker du at få et tilbud for oversættelse af dit tekstdokument, så vedhæft det i ene-mail, og så vender vi tilbage hurtigst muligt!

2018-10-26T10:28:37.8060578Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.