Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau med erfaring i kinesisk oversættelse

Du kan bede om et gratis tilbud på din kinesiske oversættelse ved at sende din tekst til vores team af Project Managers. Du vil så modtage et gratis tilbud uden forpligtelser.

Prisen for oversættelse til og fra kinesisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til kinesisk er DKK 2,09 per ord, og for oversættelser fra kinesisk til dansk er prisen DKK 2,24 per ord. Vores oversættelsesbureau tilbyder konkurrencedygtige priser. Du kan finde alle priser i menuen under overskriften Priser. Vores oversættelsestarif for kinesisk er betydeligt lavere end hos andre oversættelsesbureauer, dette er takket være vores mængderabatter og det gode forhold til vores kinesiske oversættere.

'Simplified Chinese' bruges i hele verden til kinesiske oversættelser.

'Simplified Chinese' er den internationale skriftform som bruges i alle dokumenter, der oversættes til kinesisk.

Hurtighed og kvalitet

Hvis du afgiver din ordre på en kinesisk oversættelse, vil din tekst blive oversat og sendt tilbage til dig i løbet af kort tid. Vores oversættere arbejder ofte uden for normale åbningstider. Vi vil udelukkende overdrage din tekst til en oversætter, der har kinesisk som modersmål, og som har års erfaring som professional oversætter. Vi screener alle vores oversættere iht. deres faglige ekspertise, således at vi har et præcist kendskab til oversætternes stærke sider og svage sider.

For eksempel vil en teknisk manual udelukkende blive oversat af en erfaren teknisk oversætter. Ligeledes vil et juridisk dokument blive oversat af en erfaren oversætter med speciale i juridiske anliggender.

Bed om et gratis tilbud på din oversættelse

Ønsker du yderligere information om vores oversættelsesbureau, specialområder og services, kan du gå til vores websted og klikke dig ind på de forskellige områder. Her finder du relevante oplysninger om, hvordan du beder om en kinesisk oversættelse - og også om oversættelser til andre sprog. Du kan også sende os en e-mail. For oversættelser fra dansk til kinesisk, opkræver vi kun DKK 2,09pr. ord.

Du er også velkommen til at ringe på 39 15 81 80 og få en snak med en af vores Project Managers!

2017-06-15T15:34:36.0093718Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.