Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser til og fra kroatisk. Kroatisk oversætterbureau.

Send os blot din tekst for at modtage et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til os på 39 15 81 80. Vores oversætterbureau hjælper dig gerne videre!

‎Oversættelse til kroatisk

Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelance-oversættere til/fra kroatisk (modersmålsoversættere) og kan derfor tilbyde dig billige oversættelser men også oversættelser af høj kvalitet. Vi har modersmålsoversættere til hvert fagområde i vores database. Det er ligegyldigt om det så drejer sig om oversættelse af kontrakter, bøger, avisartikler, finansrapporter, brugsanvisninger eller korrespondance mellem din forretningspartner i Kroatien og dig selv. Forhør dig om de nøjagtige betingelser hos vore Project Managers. Yderligere sprogkombinationer i sammenhæng med kroatiske oversættelser meddeler vi dig også gerne telefonisk eller pr. e-mail.

Professionelle oversættere Kroatisk – dansk, dansk – kroatisk

Stadig flere firmaer opdager de sydøsteuropæiske stater som vigtige partnere ved import og eksport, men også i forbindelse med produktion. Her er det vigtigt, at kommunikationen mellem dine forretningspartnere og dig/dit firma fungerer uproblematisk. Vi støtter dig derfor i din daglige kommunikation til Kroatien og oversætter alle dine forretningsbreve, ydelsesfortegnelser, brugsanvisninger og kontrakter professionelt. Vores oversætterbureau Hurtigoversætter råder over egnede oversættere til alle dine oversættelser til og fra kroatisk. Vi anvender de bedste oversættere og tolke, så din tekst bliver professionelt oversat. Jo mere erfaren oversætteren er, desto mere effektivt bliver resultatet af din oversættelse. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg og dine særlige ønsker. Hvis du samarbejder med os, bliver din oversættelse til et kvalitetsprodukt.

Oversættelsesbureau Kroatisk – tysk, tysk – kroatisk

Oversættelser kan hurtigt mislykkes, hvis oversætteren er dårligt uddannet eller ikke har nok erfaring. For os arbejder udelukkende modersmålsoversættere, der har perfekte kroatiske sprogkundskaber. Således garanterer vi, at din oversættelse er af den højeste kvalitet. Send dine oversættelsesopdrag videre til vores oversætterbureau, så kan du forvente professionelle resultater.

Vores priser for oversættelse til eller fra kroatisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til kroatisk er DKK 2,09 per ord, og for oversættelser fra kroatisk til dansk er prisen DKK 1,57 per ord. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

2017-06-15T15:34:46.2027826Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.