Kvalitetsniveauer og udvælgelse af oversætteren

Hos Hurtigoversætter kan du være sikker på at kvaliteten stemmer overens med dine forventninger. Hvordan sikrer vi, at kvaliteten er i orden?

Bliver du en af vores mange tilfredse kunder?

Tilfredse kunder opnås gennem høj kvalitet.

Den vigtigste og mest betydningsfulde opgave ligger i, at vi finder netop den oversætter, som kan oversætte din tekst korrekt, så at din virksomhed får succes på alle markeder. Derfor udvælger vi nøje en oversætter, som har specifik faglig viden inden for netop din branche og type af tekst. Derudover vil oversætteren altid være modersmål oversætter, hvilket vil sige, at de kun oversætter til sit eget modersmål. På den måde sikrer vi, at oversætteren formidler budskabet, sproget samt den kulturelle forståelse i oversættelsen - og det er helt essentielt for læseren eller den kundegruppe du henvender dig til.

Vores oversættere har gennem mange års erfaring opbygget en rigtig god forståelse for alle typer af tekster og dokumenter. Det er alt lige fra juridisk korrespondance og tekniske manualer, henover publicerede noveller og tidsskrifter til onkologiske patientjournaler. Hos Hurtigoversætter er vi meget bevidste omkring valget af vores oversættere. Vi har ca. 4000 oversættere i vores database, og derfor er det altid muligt at finde den rigtige oversætter til netop den tekst du ønsker oversat.

Mængderabat.

Har du en omfattende tekst som du ønsker oversat, kan vi tilbyde mængderabat. Rabattens størrelse afhænger af teksten sværhedsgrad, leveringstidspunktet og dokumentets format.

Ring til os eller send os en e-mail for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Du kan også klikke dig videre til siden ’Tilbud’, hvor du kan læse mere om hvilke overvejelser vi gør os, når vi laver dit tilbud.

Vores telefonnumre i henholdsvis København og Århus er: 39 15 81 80 og 70 27 79 97.

2018-08-02T08:08:27.6397003Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo