Hurtige oversættelser dansk- engelsk

Vi laver lynhurtige oversættelser mellem dansk og engelsk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder hurtige oversættelser fra dansk til engelsk. Afhængigt af længden af teksten, varierer priserne naturligvis også, men vores priser er meget konkurrencedygtige! Vi er lige det oversættelsesbureau som du har brug for, hvis du har travlt med at skulle oversætte din manual fra dansk til engelsk. Hasteoversættelser er noget, vi behandler dagligt. Vi kan normalt love levering inden for 24 timer!

Vores oversættere befinder sig over hele verden, og takket være tidsforskellen, arbejder de endda hele døgnet rundt. Netop din oversætter har altid engelsk som modersmål.

Uanset om det er amerikansk, britisk eller canadisk, har vi den rette oversætter for din sprogvariation. Ud over engelsk som modersmål, vil oversætteren endvidere altid have et fyldestgørende kendskab til dit fagområde.

Hastende dansk- engelsk oversættelse

Der er hyppigt kunder, der har brug for en oversættelse, der kan leveres inden for blot få timer. Lad os sige, at du eksempelvis som kunde har en dansk pressemeddelelse, der skal oversættes inden for 3 timer, og som derefter hurtigt skal sendes til et britisk nyhedsbureau. Her vil vi omprioritere de projekter, vi har, og fokusere på de mere presserende opgaver, dvs. din oversættelse! Al fokus vil være på at levere dit produkt, så hurtigt som muligt, og vi tager ingen risiko.

Vi sørger for en hurtig og smidig arbejdsproces, og kan levere din oversættelse inden for den aftalte frist.

Et tilbud lynhurtigt

Gennem formularen til højre kan du anmode om et tilbud hurtigt! Du kan også sende en e-mail med dine tekster, hvis der er en stor mængde af tekst, der skal oversættes.

Vi kommer hurtigt tilbage med et prisvenligt tilbud, så snart vi har gennemgået dit materiale. Ønsker du at tale med nogen af os, før du beder om et tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80.

2016-10-25T14:15:41.5602177Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo