Maritime oversættelser fra spansk til dansk

Maritime oversættelser fra spansk til dansk inden for søfart

Vi laver maritime oversættelser fra spansk til dansk, inden for søfart og andre marine områder. Ring 39 15 81 80 og vi fortæller dig mere, om vores professionelle oversættelseservice!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder højkvalitative professionelle oversættelser af din spanske maritime tekst, til dansk.

Med omhyggeligt udvalgte oversættere, garanterer vi produkter af højeste kvalitet.

Vores spansk-danske oversættere har mange års erfaring i oversættelser inden for forskellige hav-, og marineområder.

Speciel maritim terminologi

De specielle terminologiske udtryk, der findes inden for de forskellige maritime områder, såsom søfart og marinepolitik, er meget forskellige fra hinanden, og bruges også i forskellig sammenhæng.

Det er således ikke blot et spørgsmål om kilde- og målsprogsforskelle, men også i et og samme sprog, findes der altså forskelle i terminologien, der afhænger af emneområdet.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er omhyggelig med, at ikke hvem som helst oversætter vores opgaver. De oversættere vi ansætter, er personer der både er højtuddannede, har erfaring i emnet, og som er modersmålstalere.

Du får altid et godt tilbud

Med den nyeste teknologi, de bedste oversættere, og omkostningseffektive procedurer, tilbyder vi en oversættelse, der er helt tilpasset efter dine ønsker. Din unikke, maritime oversættelse, tilbyder vi ovenikøbet til en yderst konkurrencedygtig pris.

Kontakt os enten ved at ringe til os på 39 15 81 80, eller send en e-mail. Vi oplyser dig om hvordan vi altid skræddersyr hver eneste opgave vi modtager, så den bliver helt efter dine behov og præferencer. Der er ingen opgave vi ikke kan lave, så kontakt os nu, for den bedste oversættelse!

2016-10-24T11:48:46.6676772Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo