Maritime oversættelser fra dansk til engelsk

Maritime oversættelser fra dansk til engelsk inden for søfart

Vi laver maritime oversættelser fra dansk til engelsk inden for søfart og andre marine områder. Hvis du ringer 39 15 81 80, fortæller vi dig mere, om de services vi tilbyder!

Ved du hvad air draught, bareboat eller barge betyder? Det er nogle af de mange specifikke maritime udtryk, der anvendes inden for søfart.

At oversætte en dansk maritim tekst til engelsk kræver korrekt terminologisk viden inden for tekstens emne.

Engelske oversættere med maritim erfaring

Takket være oversættere i forskellige engelsktalende lande kan oversættelsesbureauet Hurtigoversætter også tilpasse din oversættelse til de korrekte dimensioner, og enhedssystemer.

Vi samarbejder med britiske, amerikanske, canadiske og australske modersmålsoversættere med ekspertise i forskellige maritime discipliner.

Med oversættere i alle tidszoner, kan vi levere dine oversættelser hurtigere end mange andre konkurrenter, og med omkostningseffektive arbejdsgange, kan vi også fastholde meget rimelige priser. God kvalitet behøver ikke være dyr, det vil du opdage.

Særtilbud

Find ud af prisen på din oversættelse, og drag fordel af vores tilbud i dag! Velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller du kan sende os ene-mail. Vi forklarer mere detaljeret, om hvad du gør for at anmode om et tilbud.

2016-10-24T11:47:48.9451620Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo