Maritime oversættelser fra dansk til engelsk

Maritime oversættelser fra dansk til engelsk inden for søfart

Vi laver maritime oversættelser fra dansk til engelsk inden for søfart og andre marine områder. Hvis du ringer 39 15 81 80, fortæller vi dig mere, om de services vi tilbyder!

Ved du hvad air draught, bareboat eller barge betyder? Det er nogle af de mange specifikke maritime udtryk, der anvendes inden for søfart.

At oversætte en dansk maritim tekst til engelsk kræver korrekt terminologisk viden inden for tekstens emne.

Engelske oversættere med maritim erfaring

Takket være vores store netværk af oversættere i forskellige engelsktalende lande, kan vi tilpasse din oversættelse til de korrekte dimensioner og enhedssystemer, som anvendes i de respektive lande.

Vi samarbejder med britiske, amerikanske, canadiske og australske modersmålsoversættere med ekspertise i forskellige maritime discipliner.

Med oversættere i alle tidszoner, kan vi levere dine oversættelser hurtigt, og med vores omkostningseffektive arbejdsgange, kan vi også fastholde meget rimelige priser, selvom vi benytter højtuddannede oversættere med mange års erfaring.

Tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din maritime tekst, så send os en e-mail med den tekst, du ønsker oversat. Vi vender tilbage inden for kort tid med et tilbud, der tager højde for dine behov og ønsker.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 39 15 81 80. Vores Project Managers står altid klar til at hjælpe.

2018-09-18T09:39:10.4058367Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo