Maritime oversættelser fra dansk til tysk

Maritime oversættelser fra dansk til tysk

Vi laver maritime oversættelser fra dansk til tysk, inden for emnerne marine og søfart.

Bekvemmelighedsflag, bulk, demurrage, og agglomerationsteori er alle udtryk i den maritime sektor.

De terminologiske udtryk er meget forskellige fra hinanden, afhængigt af hvilket maritimt område og disciplin, der er aktuelt.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver unik oversættelse fra dansk til tysk, af maritime tekster.

Tyske sprogversioner

Vi tilpasser ikke kun din oversættelses terminologi, men vi er også nødt til at se på den tyske sprogvariant, som teksten skal oversættes til. Vi skræddersyr altid din oversættelse i forhold til det geografiske område, din målgruppe befinder sig i: Østrig, Schweiz, eller Tyskland.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har kvalificerede oversættere på alle fagområder, og kan håndtere stort set alle filformater, og typer af dokumenter.

Få et overkommeligt tilbud

Vi er et professionelt team, og det er vigtigt for os, at kunne give dig et klart og tydeligt svar. Derfor beder vi dig sende dit materiale, således at vi kan se på det, og derudfra tilbyde dig en af vores bedste priser. Send din tekstfil i en e-mail, og en af vores Project Managers vil henvende sig til dig, med et yderst godt tilbud på din oversættelse fra dansk til tysk.

Men du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80. Da vil vi fortælle dig mere om vores tilbud, og generelt om hvad der er vigtigt at tage hensyn til i en oversættelse. Vi ser frem til at du kontakter os!

2016-10-04T12:42:02.7617348Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo