Maritime oversættelser fra dansk til tysk

Maritime oversættelser fra dansk til tysk

Vi laver maritime oversættelser fra dansk til tysk, inden for emnerne marine og søfart.

Bekvemmelighedsflag, bulk, demurrage, og agglomerationsteori er alle udtryk i den maritime sektor.

De terminologiske udtryk er meget forskellige fra hinanden, afhængigt af hvilket maritimt område og disciplin, der er aktuelt.

Vi tilbyder oversættelse dine martime tekster fra dansk til tysk. Vi har altid fokus på at levere oversættelser i højeste kvalitet, og derfor gør vi også meget ud af at finde den hel rette oversætter til dit projekt.

Tyske sprogversioner

Vi tilpasser ikke kun din oversættelses terminologi, men vi er også nødt til at se på den tyske sprogvariant, som teksten skal oversættes til. Vi skræddersyr altid din oversættelse i forhold til det geografiske område, din målgruppe befinder sig i: Østrig, Schweiz, eller Tyskland. Derudover benytter vi udelukkende oversættere som har et stort kendskab og erfaring med lige netop dit maritime område. Dette sikre, at vi kan levere oversættelser i højeste kvalitet.

Få et tilbud nu

Ønsker du at modtaget et tilbud på din maritime tekst fra dansk til tysk? Så skal du blot sende os en e-mail med den tekst, du ønsker oversat. Angiv gerne sprogkombination og eventuel deadline. Så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud inden kort tid, der tager hensyn til dine ønsker og behov.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller behov for sparring i forhold til din oversættelse.

2018-09-18T12:17:20.1735742Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo