Maritime oversættelser til og fra engelsk

Vi laver maritime oversættelser til og fra engelsk

Vi tilbyder maritime oversættelser til og fra engelsk, inden for søfart og andre marine områder. Ring 39 15 81 80 så hjælper vi dig videre!

Begrebet maritim omfatter områder, som er relateret til havet, sejlads eller søfart.
Ord og udtryk inden for dette område udgør næsten sit helt eget sprog, som kan svært at forstå for en person, der ikke er bekendt med det specifikke maritime område.

Kvalitetssikrede tekster

Har du brug for at oversætte en maritim tekst til og fra engelsk, kræver det derfor at oversætteren har et solidt kendskab til den maritime verden, så at korrekt terminologi anvendes. Derfor er vi yderst omhyggelige med at udvælge en passende oversætter, som har erfaring med at oversætte tekster inden for netop dit maritime område. Vi ser på oversætterens baggrund, sprog og tidligere erfaring i maritime oversættelser, således at vi kan garantere dig oversættelser i højeste kvalitet.

Vi leverer din oversættelse, så at den er komplet og direkte klar til brug.

Som vores kunde, kan du altid føle dig tryg ved at din tekst håndteres af oversættere med omfattende viden om dit fagområde. Vi leverer kvalitetssikrede og konkurrencedygtige oversættelser.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål eller brug for sparring i forhold til dit oversættelsesprojekt, er du altid mere end velkommen til at ring til os på telefonnummer 39 15 81 80.

Tilbud

Ønsker du at modtage et tilbud, så send os en e-mail med den tekst, som du ønsker oversat. Angiv gerne sprogkombination og hvilken engelsk variant, du ønsker oversat til. Så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud inden for kort tid.

2018-09-18T09:07:34.7388367Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo