Maritime oversættelser til og fra engelsk

Vi laver maritime oversættelser til og fra engelsk

Vi tilbyder maritime oversættelser til og fra engelsk, inden for søfart og andre marine områder. Ring 39 15 81 80 så hjælper vi dig videre!

Begrebet maritim omfatter mange forskellige områder der er relateret til havet. Søfart, handel, turisme og marinepolitik, er blot nogle få områder.

Ord og udtryk i dette område er meget forskellige fra hinanden, og er ofte sit "helt eget sprog". Det er derfor svært at forstå, for en person, der ikke er bekendt med det specifikke maritime område.

Kvalitetssikrede tekster

Har du brug for at oversætte en maritim tekst fra et kildesprog til eksempelvis engelsk, kræves der endnu flere oversættere, der skal kunne styre og behandle dine tekster.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er omhyggelige med udvalget af de oversættere vi ansætter. Vi ser på oversætterens baggrund, sprog og tidligere erfaring i maritime oversættelser. Vi leverer din oversættelse, således at den er komplet, og direkte klar til brug.

Som vores kunde, kan du altid føle dig tryg ved at din tekst håndteres af oversættere med omfattende viden om dit fagområde. Vi leverer kvalitetssikrede og konkurrencedygtige oversættelser.

Kontakt os

Klik dig ind på linkene længere nede på denne side for flere informationer om de forskellige sprogkombinationer vi ofte udfører maritime oversættelser mellem. Vores kontaktoplysninger finder du på siden ’Kontaktdata’. Ring og tal med os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Ellers kan du også sende os en e-mail med dine tekster direkte, og vi vil vende tilbage med et positivt tilbud, så hurtigt som muligt.

Uanset det maritime område, mængden af din tekst, samt dokumenttype, har vi de nødvendige færdigheder til at oversætte dine tekster til eller fra britisk, amerikansk, canadisk eller australsk engelsk.

2017-01-05T10:28:06.1438498Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo