Maritime oversættelser fra norsk til dansk

Maritime oversættelser fra norsk til dansk

Vi laver maritim oversættelse fra norsk til dansk, i emnerne søfart og marine.

Oversætterbureau Hurtigoversætter kan, takket være dygtige norsk-danske oversættere tilbyde maritime oversættelser inden for forskellige områder.

Den danske maritime klynge, dækker alt fra erhvervsliv og turisme, til havmiljøet og maritim forskning.

De nordiske lande har et veletableret samarbejde inden for en række maritime områder, og korrekt terminologi sørger for nøjagtige oversættelser, hvilket er en af vores prioriteter!

Danske maritime oversættere

For at oversætte en norsk marinebiologisk tekst til dansk kræver ikke blot sprogkundskaber i norsk, men også dialektisk kundskaber i både nynorsk og bokmål.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hyrer derfor godt udvalgte oversættere, som også er modersmålstalende (her: dansk), har dokumenteret viden om kildesproget (her: norsk) og har baggrundserfaring, i dette tilfælde, i havbiologi.

For os er det vigtigt at kunne levere maritime oversættelser, der opfylder den høje kvalitet som vi lover, og som du forventer af os. Takket være meget kvalificerede oversættere, kan vi ikke blot garantere dette, men også kortere leveringstider, og konkurrencedygtige priser.

Spørg om pris

Find ud af hvad dine omkostninger på din maritime oversættelse fra norsk til dansk vil blive, ved at sende os en e-mail. Så kan vi se på dit materiale, og hurtigt vende tilbage til dig, med et prisvenligt tilbud. Tøv ikke med at ringe til os nu på 39 15 81 80, hvis du har andre spørgsmål, eller hvis du hellere vil tale med os før du sender materialet.

2016-09-26T08:15:03.2130932Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo