Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Maritime oversættelser

Oversættelser inden for maritime områder

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 så vil vi informere dig om hvad vi kan tilbyde dig, inden for maritime oversættelser.

Maritim er et samlingsbegreb for ting, der kan relateres til havet, søfart eller sejlads. Maritim erhverv, repræsenterer forskellige klyngeområder: transport, maritim teknologi, og turisme, for blot at nævne få eksempler.

Den maritime verden indeholder bestemte ord og fagudtryk, som kan være svært at forstå for personer uden kendskab til området. Derfor kræves der oversættere med et solidt kendskab til det maritime fagområde for at kunne udføre oversættelser i højeste kvalitet.

Maritime oversættere

Efterspørgslen efter oversættelser af tekster inden for søfart, og andre marineområder er stor.

Vi har adgang til kompetente maritime oversættere, som endvidere har mange års erfaring i oversættelser, inden for marinepolitik og søfart.

Vi har ekspertise i stort set alle maritime områder og discipliner, og vi tilbyder oversættelse til og fra de fleste sprog.

Få et tilbud nu

Du er altid velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller behov for sparring.

Ønsker du et tilbud med det samme, så send os blot en e-mail, men den tekst, du ønsker oversat samt sprogkombination og eventuel deadline. Så vil vi vende tilbage med et skræddersyet tilbud inden for kort tid.

2018-09-18T11:13:03.0496329Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.