Medicinske oversættelser fra dansk til spansk

Medicinske oversættelser fra dansk til spansk

Har du brug for at oversætte en tekst om medicinsk udstyr, fra dansk til spansk? Ring nu på 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere om hvordan vi bedst kan stå til din rådighed!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter sikrer kvaliteten af ​​din medicinske tekst i en oversættelse fra dansk til spansk.

Oversættelsen skal være i overensstemmelse med, og efterligne den oprindelige tekst så meget som muligt.

Spanske medicinske oversættere

Med et massivt netværk af kompetente og veluddannede oversættere, er vi det hurtigst voksende oversættelsesbureau på markedet i dag.

I denne særlige sprogkombination, vil den aktuelle oversætter have spansk som sit modersmål, samt en relevant uddannelse med fokus på medicin og dansk.

Tilbud til konkurrencedygtig pris

Find ud af, hvad din medicinske tekst vil koste at oversætte! Vi tror, ​​du vil blive glædeligt overrasket over hvad vi kan tilbyde. Er det en lille mængde tekst, der skal oversættes, kan du udfylde formularen til højre.

Har du dog et dokument af flere sider, beder vi dig venligst om at sende dem via e-mail. Vi går igennem teksterne, tæller antallet af ord, taler med oversætteren vi føler er bedst egnet til missionen, og vender tilbage til dig med et tilbud.

Du kan også ringe til os!

Det kan du gøre på 39 15 81 80, så får du mere detaljerede oplysninger, og vi besvarer eventuelle spørgsmål, du måtte have. Sammen med dig, skræddersyr vi dit projekt til en favørpris. Du kan roligt sammenligne os, med andre oversættelsesbureauer, vi er sikre på at du bliver positivt overrasket!

2016-10-25T13:39:05.5186355Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo