Oversætte en medicinsk tekst fra dansk til tysk

Medicinsk udstyr

Vi oversætter dine medicinske tekster, fra dansk til tysk. Bare send de danske tekster, og vi vender hurtigt tilbage til dig, med et af de bedste tilbud du indtil nu har set!

Med et massivt netværk af freelance medicinske oversættere, kan vi garantere kvalitetssikrede oversættelser til yderst konkurrencedygtige priser, og meget korte leveringstider.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter ser en klar stigning i efterspørgslen efter oversættelser fra dansk til tysk i forskellige medicinske områder. Vi har de færdigheder, du er på udkig efter!

Tyske oversættere med medicinsk uddannelse

Vores medicinske oversættere er tilgængelige i alle tysktalende lande. Derfor kan vi garantere, det som mange andre konkurrenter ikke kan - lokal viden. Det bidrager til en oversættelse af højeste kvalitet.

Vi kender altså de små dialektale forskelle, der kan være helt afgørende i denne type oversættelser. Så uanset om din tekst vedrører en oversættelse med ​​målgruppe i Østrig, Schweiz eller Tyskland, har vi medicinuddannede oversættere i de forskellige lande.

Tilbud for medicinsk oversættelse fra dansk til tysk

Ønsker du at vide hvad prisen på din oversættelse vil blive? Udfyld da nemt og helt enkelt, tilbudsformularen til højre eller send os en e-mail med dine tekster. Så beregner vi den nøjagtige pris, og vender tilbage til dig.

Vi er glade for at kunne besvare dine spørgsmål, og fortæller dig gerne mere om vores services, og om hvordan vi arbejder. Ring ellers på 39 15 81 80. Vi hjælper dig videre, og du får svar på dine spørgsmål!!

2016-09-28T13:16:10.3947678Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo