Medicinsk oversættelse fra fransk til dansk

Medicinske oversættelser fra fransk til dansk

Vi oversætter dine medicinske tekster fra fransk til dansk. Bare send os en e-mail med de franske tekster. Vi vender lynhurtigt tilbage med et godt tilbud!

Vi bruger kun medicinske oversættere, som opfylder visse krav. Når det gælder mere avancerede oversættelser som netop medicinske, er kravene endnu hårdere.

De kriterier, en oversætter i sprogkombination fransk-dansk skal opfylde er:

  • målsproget som modersmål (her: dansk)
  • medicinsk erfaring gennem uddannelse
  • fremragende kendskab til kildesproget (her: fransk)

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har medicinsk ekspertise inden for de fleste områder.

Danske medicinske oversættere

Klinisk medicin, kirurgi, fysiologi, optometri, dette er blot få eksempler på områder, hvor vi kan bidrage med ekspertoversættere. Vi leverer de bedste, hurtigste, og blandt de billigste medicinske oversættelser på markedet!

Vi skræddersyr altid projektet efter dine ønsker! Vores medicinske kunderegister er desuden stort. Vi giver gerne henvisninger på anmodning, så tøv ikke med at spørge.

Tilbud

Ring 39 15 81 80 så svarer en af vores kompetente Project Managers på alle dine spørgsmål. De fortæller også mere detaljeret, om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vedhæft dine tekster i en e-mail så finder vi en pris på din oversættelse.

Du vil modtage et tilbud, du opdager kun få af vores konkurrenter kan matche. Hvis du beslutter dig for at acceptere tilbuddet, starter vi straks med oversættelsen.

2016-09-29T07:10:56.6478132Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo