Kvalificerede medicinske oversættelser fra spansk til dansk

Medicinske oversættelser fra spansk til dansk

Har du brug for en oversættelse af en medicinsk tekst inden for optometri, fra spansk til dansk?

Måske har du brug for at få oversat en medicinsk tekst i optometri fra spansk til dansk? Vores oversættere har den medicinske ekspertise, du er på udkig efter, i en korrekt og professionel oversættelse.

Uanset om teksten så handler om optik eller optometri, har oversætteren altid erfaring i det pågældende område.

Hurtigoversætter vælger altid oversættere med stor omhu. Det er altså ikke hvem som helst, vi sætter til at oversætte dit materiale. Vi stiller meget høje krav til vores oversættere. Det er derfor muligt for os at opretholde en meget høj kvalitet.

Medicinsk specialisering

De medicinske specialområder er talrige. Vi har ekspertoversættere i de fleste af dem. Tekster der ofte anmodes om oversættelse for er bl.a. : forskningsrapporter, brochurer med informationer, produktkataloger, instruktioner og undervisningsmateriale.

Oversætteren vil altid have modersmål i målsproget, som i dette tilfælde er dansk. Sprogfærdighederne i spansk skal endvidere være meget gode.

Med en lokaliseret medicinsk uddannelse, følger også et indblik i den terminologi, der er gældende for det pågældende land. At have en oversætter med sådanne spidskompetencer, giver dig et kvalitetssikret produkt!

Tilbud

Bed om et tilbud ved at sende dine medicinske tekster via e-mail. Vi regner en pris ud, og vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud, som du kan overveje.

Vores Project Managers kan du ringe og tale med på telefonnummer 39 15 81 80, hvis du ønsker flere informationer eller har spørgsmål. Kom i kontakt med os, og vi vil diskutere den bedste løsning til din tekst. Vi ser frem til et godt samarbejde!

2016-09-23T07:50:13.7870887Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo