Medicinsk oversættelse til og fra dansk

Danske medicinske oversættelser af højeste kvalitet

Vi oversætter dine medicinske tekster til og fra dansk. Send dine tekster, så vender vi tilbage med et prisvenligt tilbud!

Hurtigoversætter tilbyder professionel oversættelse af dine medicinske tekster.

Vi udvælger nøje oversættere i forskellige medicinske områder, og vi tilpasser altid oversættelsen så den er baseret på dine behov og ønsker.

Ring 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere om vores overkommelige tilbud, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Medicinske oversættere

Medicinsk terminologi er forskellig afhængigt af retning og genre. Vi har adgang til medicinske oversættere der har omfattende viden, og kan derfor garantere kvalitetssikrede oversættelser i ethvert felt.

Vi tilbyder ikke kun kvalificerede oversættelser, men vi arbejder endvidere udelukkende med erfarne, højtuddannede oversættere som alle er modersmålstalende.

Længere nede på siden kan du se, hvilke danske sprogkombinationer vi normalt oversætter mellem. Findes dit aktuelle sprog, du vil have oversat til, ikke på listen? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel, så tøv ikke med at kontakte os.

Se et tilbud

Send dine medicinske tekstfiler til os, og vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud. Med en omkostningseffektiv tilgang, kan vi sænke priserne men samtidigt levere hurtigere end mange andre oversættelsesbureauer.

Kontakt os

Velkommen til at ringe 39 15 81 80 og vi vil fortælle dig mere om de services vi kan tilbyde! Vi ser frem til dit opkald, så ring i dag, og vi vil med glæde hjælpe dig videre!

2016-11-01T13:56:16.4856379Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo