Medicinsk oversættelse til og fra engelsk

Tandlægestol

Vi oversætter dine medicinske tekster til eller fra engelsk. Send tekstfilerne til os, så vender vi tilbage med et prisvenligt tilbud!

Hurtigoversætter oversætter dine medicinske tekstdokumenter til og fra engelsk. Vi har medicinske oversættere i alle kategoriske felter. Hvis oversættelsen skal være til engelsk, arbejder vi desuden med indfødte oversættere i alle engelsktalende lande.

Medicinske kategorier

Det medicinske område er opdelt i mange kategorier. Når det kommer til medicinske tekster, er det vigtigt at oversætteren gør brug af den rigtige terminologi der er gældende i hvert område. Vi har erfaring med:

  • Oversættelser af journaler
  • Oversættelser i klinisk kemi
  • retsmedicinske oversættelser

Disse er blot få eksempler på hvad vi kan klare. Listen fortsætter, og er meget lang. Det er netop bredden af viden og kvaliteten, der gør os attraktive som oversættelsesservice.

Fordelagtige priser

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter garanterer altid høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, samt yderst korte leveringstider. Det der skyldes at vi i øjeblikket er det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked, er:

  • moderniserede rutiner
  • topkvalitet
  • højt kvalificerede oversættere
  • arbejde på tværs af alle tidszoner
  • jobtilfredshed - vi arbejder med det, vi elsker

Find ud af omkostningerne

Vi forstår, at du ønsker at vide, hvad netop din oversættelse vil koste. Vi beregner prisen per ord, og derfor er vi nødt til at se materialet, du gerne vil have oversat, først. Udfyld formularen til højre eller send filerne vedhæftet til en e-mail, og vi vil vende tilbage med en præcis beregning, på din oversættelse.

Du er også hjertelig velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du undrer dig over noget. Vores Project Managers vil med stor glæde hjælpe dig videre.

2016-10-31T13:41:53.3991002Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo