Medicinsk oversættelse til og fra finsk

Finske medicinske oversættelser af højeste kvalitet

Vi oversætter dine medicinske tekster til og fra finsk. Send dine tekster og vi finder hurtigt ud af en pris på din oversættelse!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelse i almen medicin, medicinsk teknologi, bioteknologi og andre relaterede discipliner og brancher.

Kunder, der bruger os for forskellige opgaver er såvel institutioner, som store farmaceutiske, og medicinske teknologivirksomheder i Norden.

Stigende efterspørgsel

Vi ser en stigende efterspørgsel efter oversættelser, af eksempelvis forskningsrapporter, artikler inden for medicin og folkesundhed, produktbeskrivelser, instruktioner, uddannelsesmaterialer, samt patient- og medicinske journaler.

Selv marketingstekster som webinformationer, brochurer, annoncer og rubrikannoncer, efterspørges af forskellige organisationer og myndigheder.

Længere nede på denne side finder du links til forskellige sprogkombinationer, som vi ofte modtager anmodninger for, men vi kan langt mere end blot dette! Kontakt os venligst på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere!

Behovsbaseret medicinsk oversættelse

Uanset hvilket medicinske område dit oversættelsesbehov er, kan vi hjælpe dig. Med et globalt netværk af indfødte oversættere i forskellige medicinske specialområder, tilpasser vi oversættelsen så den bliver baseret på dine behov og ønsker.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er omhyggelig med at oversætterens baggrund skal være i overensstemmelse med tekstens medicinske område. Er behovet en oversættelse til finsk, kan du være sikker på at oversætteren har dette sprog som sit modersmål.

Hvad koster en medicinsk oversættelse til eller fra finsk?

Omkostningerne for en oversættelse til eller fra finsk varierer, afhængigt af typen af ​​oversættelse, selve teksten, samt fristen. For at vi kan være i stand til at give dig en mere præcis pris, har vi brug for at se teksten / teksterne, du vil have oversat.

Er det en mindre tekst, kan du bruge den formular, du ser til højre. Gælder oversættelsen for et større omfang tekst, skal du scanne dokumenterne, vedhæfte og sende dem til os via e-mail. Vi gennemgår dine tekster, og vil derefter komme tilbage (normalt samme dag) med et tilbud, som du kan overveje.

Fordelene ved at bruge os som et oversættelsesbureau er talrige. Ring 39 15 81 80 og vi fortæller dig gerne mere. Høj kvalitet, rimelige priser og hurtig levering er en selvfølge for os!

2016-10-31T13:53:42.8120344Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo