Medicinsk oversættelse til og fra finsk

Finske medicinske oversættelser af højeste kvalitet

Vi oversætter dine medicinske tekster til og fra finsk. Send dine tekster, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud!

Vi tilbyder oversættelser i almen medicin, medicinsk teknologi, bioteknologi og andre relaterede discipliner og brancher.

Vi ser en stigende efterspørgsel efter oversættelser fra og til finsk af eksempelvis forskningsrapporter, artikler inden for medicin og folkesundhed, produktbeskrivelser, instruktioner, uddannelsesmaterialer, samt patient- og medicinske journaler.

Vores kunder inkluderer offentlige institutioner, såvel som store farmaceutiske og medicinske teknologivirksomheder i Norden.

Behovsbaseret medicinsk oversættelse

Uanset hvilket medicinsk område dit oversættelsesbehov er, kan vi hjælpe dig. Med et globalt netværk af indfødte oversættere i forskellige medicinske specialområder, tilpasser vi oversættelsen, så den tager højde for dine behov og ønsker.

For at sikre den højeste kvalitet, er vi yderst omhyggelig med valg af oversættere. Det betyder at oversætterens baggrund skal være i overensstemmelse med tekstens medicinske område, samt at oversætteren har målsproget som modersmål.

Få et tilbud med det samme

Ønsker du at få et tilbud på din finske oversættelse? Så send os en e-mail med din tekst. Skriv gerne, sprogkombinationen, eventuel deadline, og hvis du har nogle specifikke præferencer. Vi vender tilbage inden kort tid med et tilbud, som er tilpasset netop dine behov og ønsker.

Har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Ring på telefonnummer 39 15 81 80, så hjælper vi dig videre!

2018-09-27T13:27:08.4277412Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo