Medicinsk oversættelse til og fra fransk

Franske medicinske oversættelser til højeste kvalitet

Vi oversætter dine medicinske tekster til og fra fransk. Send dit materiale, og vi sender dig en pris!

Hos vores oversættelsesbureau Hurtigoversætter får du altid professionel hjælp med oversættelser af dine medicinske tekster.

Vi beskæftiger altid en af vores mange oversættere med netop den medicinske ekspertise der er nødvendig, til dit medicinske emne.

Din tekst håndteres altid af en person med modersmål i målsproget, og et meget godt kendskab til kildesproget.

Medicinske oversættere i og uden for Frankrig

De medicinske fagudtryk er mange og varierer afhængigt af orientering. Terminologiske udtryk i kirurgi er ikke nødvendigvis de samme, som i klinisk medicin.

Franske sprogvarianter i forskellige lande og regioner er også noget, man skal tage hensyn til i en medicinsk oversættelse. Vi kan håndtere tekster inden for alle forskellige medicinske områder, samt i dele af verden, hvor fransk tales.

Fransk medicinsk oversættelse

Som oversættelsesbureau har Hurtigoversætter haft stor succes både nationalt og internationalt. Vi fortsætter med at vokse, og vi er ved at etablere os i flere nye lande lige nu.

Når vi spørger vores kunder, hvorfor de vælger os for gentagne oversættelsesopgaver, svarer de: meget høj kvalitet, god kommunikation, og meget lave priser.

Vores koncept er bæredygtigt, og derfor er vi et af ​​de førende oversættelsesbureauer på det europæiske marked i dag!

Vores tilbud til dig

Du kan anmode os om et tilbud, men vi skal dog se dit materiale først. Send derfor dine medicinske tekster til os, for at få et præcist tilbud på din oversættelse. Det kan du nemt gøre via dette link: e-mail. En af vores Project Managers analyserer materialet, og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os, hvis du ønsker at diskutere den bedste løsning til din tekst! Ring til os på 39 15 81 80. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du har!

2016-10-28T14:38:09.2829986Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo