Medicinsk oversættelse til og fra norsk

Norske medicinske oversættelser af højeste kvalitet

Vi oversætter dine medicinske tekster til og fra norsk. Hvis du sender os en e-mail, så regner vi en pris ud, og sender dig hurtigt tilbuddet!

Oversættelse af medicinske dokumenter kræver et højt niveau af sproglige kundskaber, analytiske færdigheder og dyb kulturel kendskab, til både kilde- som målsprog.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter arbejder med professionelle medicinske oversættere, og tilbyder højt kvalificerede medicinske oversættelser til og fra norsk, i alle medicinske områder.

Behovstilpassede medicinske oversættelser

Vi tilpasser oversættelsen og baserer den helt på dine behov og ønsker. Oversætteren forsker altid i tekstens medicinske terminologi, for at validere ækvivalenter i målsproget. Dette er især vigtigt, når kilde- og målsprog har regionale udgaver.

Dokumenttyper

Vi oversætter alle typer af medicinske dokumenter. Nogle eksempler er: afhandlinger, medicinske rapporter, foldere, patientjournaler, doseringsetiketter, forskningsprogrammer, retsmedicinske journaler, medicinske undersøgelser, hjemmesider, samt videnskabelige artikler.

Længere nede på siden er der links til oplysninger om forskellige sprogkombinationer, vi ofte modtager oversættelsesanmodninger i. Ring og tal med en af ​​vores Project Managers på 39 15 81 80, og de vil fortælle dig mere om andre sprogkombinationer, som vi kan hjælpe dig med.

Hvad koster en oversættelse til eller fra norsk egentligt?

Vi er nødt til at se dit materiale før vi kan oplyse dig om en pris. Send derfor nu dine medicinske journaler, protokoller eller andre medicinske dokumenter til os, via e-mail linket. Anfør også vigtige oplysninger og eventuelle anmodninger i e-mailen.

Vi ser på dine tekster, og kommer hurtigt tilbage med et gunstigt tilbud. Høj kvalitet, rimelige priser og hurtig levering er, hvad vi er kendt for. Hvis dette lyder godt i dine ører, så tøv ikke med at kontakte os. Du vil hurtigt opdage hvorfor vi har den succes, vi i dag har!

2016-10-28T14:35:46.4366468Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo