Medicinske oversættelser fra dansk til engelsk

Medicinske oversættelser

Professionel oversættelse af dine medicinske tekster fra dansk til engelsk. Send dine danske tekster, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et prisvenligt tilbud.

De kunder, der som regel bruger os mest, til medicinske oversættelser fra dansk til engelsk er farmaceutiske virksomheder, offentlige institutioner, og generelt virksomheder i sundhedssektoren.

Men andre i den medicinske industri vil også have vores hjælp. Vi har udført oversættelser bl.a. af lægelige notater og produktbeskrivelser.

Kvalitetssikret medicinsk oversættelse

Vi laver udelukkende højkvalitative og sikre oversættelser. De hyrede medicinske oversættere i sprogkombination dansk-engelsk vil således altid have: målsproget som modersmål, meget godt kendskab til kildesproget, samt uddannelse og erfaring på det relevante medicinske område.

Som for modersmålet her, har vi en oversætter i Australien, USA, Storbritannien, Canada og andre engelsktalende områder. Det betyder, at du altid vil få en oversættelse med den korrekte terminologi, der er gældende i den medicinske industri, i det land hvor oversættelsen skal bruges.

Før vi indsender det endelige produkt til dig, bliver oversættelsen altid sendt til en anden medicinsk oversætter. Alt dette for at sikre dig et kvalitativt resultat. Du skal være helt tilfreds med det produkt, vi leverer til dig. Det er et krav vi har til os selv!

Et tilbud på medicinsk oversættelse

For at kunne give dig en nøjagtig pris på din oversættelse, bedes du venligst sende os en e-mail med dit materiale. Vi evaluerer dine tekster, og vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud. Du betaler intet, før du aktivt vælger at acceptere tilbuddet.

Gør os opmærksomme på eventuelle præferencer, og ønsket leveringstid i din e-mail, så vi kan give dig et helt nøjagtigt tilbud.

Kontakt

Vi fortæller gerne mere om hvordan proceduren omkring en medicinsk oversættelse, fungerer. Vores Project Managers kan kontaktes på telefonnummer: 39 15 81 80. Vent ikke, bliv du også en af vores tilfredse kunder, i dag!

2016-09-26T08:22:32.7985603Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo