Medicinske oversættelser fra dansk til finsk

Vi udfører medicinske oversættelser fra dansk til finsk.

Vi oversætter dine medicinske tekster fra dansk til finsk. For at vi kan give dig et nøjagtigt tilbud, bedes du sende det materiale du ønsker at få oversat. Vi udregner hurtigt en pris, som vi efterfølgende sender til dig.

Med adgang til medicinske freelance oversættere, blandt andet i Finland, kan oversættelsesbureau Hurtigoversætter levere professionelle medicinske oversættelser, inden for alle områder.

Vi har viden om forskellige terminologiske udtryk i alle medicinske discipliner. Vi beskæftiger oversættere med medicinsk baggrund, og med finsk som modersmål.

Medicinske sprog

I sundhedssektoren og lægevidenskaben bruges flere forskellige "sprog":

Den medicinske videnskabelige terminologi ...

... som efterstræber den størst mulige præcision.

Det medicinske generelle sprog ...

... (Information til patienter og offentligheden), der sætter klarhed først.

Der er stor interesse og flere samarbejdende organer i Danmark og Finland, der arbejder for, og stræber efter ligeværdige og ligestillede medicinske udtryk i de forskellige medicinske områder.

Hvad koster det at oversætte en medicinsk tekst fra dansk til finsk?

Hvis du gerne vil bede om et helt præcist tilbud, er vi nødt til at se det materiale, du ønsker oversat. Send derfor dine tekster til os, via e-mail og vi vender tilbage med et godt tilbud, så hurtigt som muligt (normalt allerede samme dag).

Ønsker du at vide mere, er du også mere end velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80. Vi vil hjælpe dig videre! Vi skræddersyr din oversættelse baseret på dine behov og ønsker, og garanterer den højest mulige kvalitet.

2016-10-06T13:37:41.2135119Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo