Medicinsk oversættelse fra dansk til norsk

Vi laver medicinske oversættelser fra dansk til norsk.

Vi oversætter dine medicinske tekster fra dansk til norsk.

Mange danskere vælger at bo og arbejde i Norge. Norske arbejdsgivere i forskellige markedsområder vælger at rekruttere dansk arbejdskraft gennem forskellige jobsider på internettet, i dag.

At oversætte ens vigtige dokumenter til norsk kan være til stor fordel. Her fortæller vi dig mere om de oversættelsesydelser som vi i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter kan hjælpe dig med.

Norske medicinske oversættere

Man kunne tro, at det måske er unødvendigt at oversætte noget fra dansk til norsk, fordi man som regel forstår hinanden så godt. Men ud fra et medicinsk synspunkt, kan både terminologien, og sprogbrugen være meget anderledes fra hinanden.

Med et stort netværk af freelanceoversættere, har vi adgang til medicinsk ekspertise i stort set alle retninger. Medicinske specialiserede oversættere med norsk som modersmål, vil bearbejde og håndtere dine medicinske journaler, artikler, afhandlinger og andre vigtige tekster.

Tryghed og kvalitet

For os, er kunden første prioritet! Vi har derfor en omkostningseffektiv måde at arbejde på. Vi vil have at du som kunde skal føle dig sikker ved at bruge vores tjenester, og være sikker på, at du får den høje kvalitet, som du betaler for.

Når det kommer til medicinske oversættelser, for eksempel medicinske journaler, er fortrolighed en selvfølge, og vi underskriver naturligvis fortrolighedsaftaler, for denne type mission.

Hurtigoversætter er et oversættelsesbureau, der leverer det, der loves: kvalitetsoversættelser til rimelige priser og med korte leveringstider. Bliv også du en af ​​vores tilfredse kunder!

Hvad bliver prisen på en medicinsk oversættelse fra dansk til norsk?

Takket være moderne software-teknologi, specielt udviklet software, god kommunikation og en effektiv organisation med højt kvalificerede oversættere, er vi i dag et af ​​de mest succesfulde oversættelsesbureauer i Europa.

Hvis du scanner, vedhæfter og sender dine tekstfiler via e-mail, så vil vi gennemgå materialet, og vende tilbage til dig, med et godt tilbud. Ring ellers på telefonnummer 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Vores Project Managers, vil besvare alle dine spørgsmål, og informerer dig gerne om vores oversættelsesydelser.

2016-09-29T07:08:17.1412204Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo