Medicinsk tekst fra engelsk til dansk

Første hjælp

Vi oversætter dine medicinske tekster fra engelsk til dansk.

Vi får ofte henvendelser fra forskellige medicinske virksomheder, der ønsker at oversætte indlægssedler mellem forskellige sprog. Engelsk til dansk er ofte en sprogkombination, der anmodes om.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter kender de terminologiske udtryk i de forskellige medicinske områder, henholdsvis. Vi har den ekspertise, du søger, og har stor erfaring i medicinske tekster.

Medicinske oversættelser

Ved en medicinsk oversættelse fra engelsk til dansk har den oversætter som bliver ansat til din opgave altid:

  • dansk som modersmål
  • videregående uddannelse (derfor godt kendskab til engelsk)
  • erfaring på det medicinske område
  • ekspertise i det medicinske område (f.eks. kirurgi)

Vi sikrer altid kvaliteten af dit produkt, før vi leverer oversættelsen til dig. Andre oversættere med samme baggrund korrekturlæser materialet før levering. På denne måde kan vi sikre den høje kvalitet, som vi lover.

Et tilbud

Project Manager teamet er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Ringer du på 39 15 81 80, kan du tale med en af dem. Vil du gerne sende et tilbud, skal du bruge formularen til højre. Har du en større tekst, som du ønsker oversat? Her skal du vedhæfte tekstfilerne i en e-mail.

Vi gennemser dokumenterne og kontakter dig, så snart vi kan. Du vil modtage et tilbud, som du derefter skal godkende før vi går i gang med oversættelsen. Hjerteligt velkommen til at anmode om et tilbud, allerede i dag!

2016-10-06T08:56:46.1765577Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo