Medicinsk oversættelse fra finsk til dansk

Vi tager os af dine medicinske oversættelser, fra finsk til dansk.

Vi tager os af dine medicinske oversættelser fra finsk til dansk. Send de finske tekster, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, med et af de bedste tilbud du indtil nu har set!

I en medicinsk oversættelse er nogle af de vigtigste opgaver, at definere termer, at gøre sproget klart og tydeligt for alle parter, og at modvirke sjuskede importerede udenlandske termer og udtryk.

Medicinsk sprogværdi i Danmark

Sundhedsstyrelsen har til opgave at værne om en ensartet medicinsk terminologi, samt et enkelt og klart medicinsk sprog, der er forståeligt for patienter og pårørende. Mange danske sygdomsbetegnelser er derfor også blevet indført.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med kvalificerede medicinske oversættere i både Finland og Danmark. Vi har de færdigheder, du er på udkig efter, for en professionel medicinsk oversættelse fra finsk til dansk.

Hvad koster en medicinsk oversættelse fra finsk til dansk?

Omkostningerne for en medicinsk oversættelse varierer, afhængigt af mængden af ​​tekst, og typen af dokumentet. For at give dig et præcist tilbud, er vi nødt til at analysere dit tekstmateriale først.

Send derfor dine tekstfiler via e-mail. Så ser en af vores Project Managers dit materiale igennem, og vender tilbage med et overkommeligt tilbud, hurtigt. Ring 39 15 81 80, og vi vil hjælpe dig videre!

2016-09-07T12:43:10.7641903Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo