Oversættelser af medicinske journaler

Vi laver medicinske oversættelser af journaler inden for alle områder.

Vi laver oversættelser af dine medicinske journaler, inden for alle områder. Ring til os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Journalsprog er en tilgang, der ikke er blevet forsket så meget i. Årsagen er, at journaler er fortrolige.

Alle sprog, der udvikles i lukkede miljøer afviger derfor meget i form af ord og grammatik.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den nødvendige ekspertise for denne type oversættelser.

Kompetente oversættelser

På grund af, at sproget på dette område er både komplekst og terminologisk fokuseret, anbefaler vi, at du engagerer os i oversættelsesbureau Hurtigoversætter.

Vi arbejder med specialiserede oversættere i forskellige medicinske discipliner, og kan garantere korrekt brug af sproget, brancheterminologi, og en oversætter der altid oversætter til sit eget modersmål.

Behandling i udlandet

Har du fået, eller skal du have en operation, eller gennemgå enhver form for behandling i et andet land end Danmark, er denne type af oversættelsestjenester til stor gavn. Afhængigt af i hvilket område operationen skal udføres, er det yderst vigtigt at journaler bliver oversat, så autentisk som muligt.

Det er her, vores ekspertise er yderst vigtig. Vi har nemlig adgang til et stort netværk af freelanceoversættere i hele verden, med viden om alt fra onkologi til plastikkirurgi.

Kontakt os

Hjertelig velkommen til at ringe 39 15 81 80, eller til at sende os en e-mail for at finde ud af, hvordan du går videre, og beder om et tilbud. Vi vil sørge for at du får en kvalitetsoversættelse til en rimelig pris, hurtig levering, samt den højeste kvalitet som overhovedet mulig!

2016-10-26T12:54:16.5606687Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo