Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser af medicinske journaler

Vi laver medicinske oversættelser af journaler inden for alle områder.

Vi laver oversættelser af dine medicinske journaler, inden for alle områder. Ring til os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Journalsprog er en tilgang, der ikke er blevet forsket så meget i. Årsagen er, at journaler er fortrolige.

Alle sprog, der udvikles i lukkede miljøer afviger derfor meget i form af ord og grammatik.

Vi har den nødvendige ekspertise for denne type oversættelser.

Kompetente oversættelser

Da sproget på dette område både er komplekst og kræver den rette medicinske terminologi, anbefaler vi, at du bruger et professionelt oversættelsesbureau til at udføre din oversættelse.

Vi arbejder med specialiserede oversættere i forskellige medicinske discipliner, og kan garantere korrekt brug af sproget, brancheterminologi, og en oversætter der altid oversætter til sit eget modersmål.

Behandling i udlandet

Har du som virksomhed en kunde som er blevet opereret i udlandet? Afhængigt af i hvilket område operationen skal udføres, er det yderst vigtigt at journaler bliver oversat, så autentisk som muligt.

Det er her, vores ekspertise er yderst vigtig. Vi har nemlig adgang til et stort netværk af medicinske oversættere i hele verden, med viden inden for alle de forskellige medicinske områder.

Kontakt os

Ønsker du at modtage et tilbud eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe 39 15 81 80, eller til at sende os en e-mail .

2018-09-25T11:52:57.6008554Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.