Medicinsk oversættelse fra norsk til dansk

Vi laver medicinske oversættelser fra norsk til dansk.

Vi oversætter dine medicinske tekster fra norsk til dansk.

Mange danske læger arbejder i dag i Norge, og for Norge. Hospitaler og andre sundhedsinstitutioner i Norge er desuden ofte på udkig efter medicinsk kompetence i Danmark.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter modtager ofte opgaver fra de norske sundhedsmyndigheder til at oversætte jobannoncer, rekrutteringsmaterialer og andre medicinske tekster.

Danske medicinske oversættelser

En medicinsk oversættelse kræver meget højt kendskab til brancheområdet, den medicinske fagterminologi, samt de juridiske omstændigheder, der kan have stor betydning, i oversættelsen.

Vi har indsigt i alt dette, og ved allerede når du anmoder os om et tilbud, hvilken af vores oversættere der er tilgængelig til at lave din oversættelse.

Vi tilbyder fejlfri og perfekte medicinske oversættelser fra norsk (uanset dialekt og sprogversion) til dansk, af højeste topkvalitet.

Har du brug for at oversætte rekrutteringsmateriale, rubrikannoncer, lægemiddelinformationer eller andre medicinske tekster? Så er oversættelsesbureau Hurtigoversætter, den helt rigtige samarbejdspartner for dig!

Hvor meget skal jeg af med, for en medicinsk oversættelse fra norsk til dansk?

Med den nyeste teknologi, brugerdefineret software, høj tilgængelighed, samt højtuddannede oversættere, er vi i dag et af ​​de hurtigst voksende oversættelsesbureauer i Europa.

Udnyt vores tilbud ved at sende os en e-mail med dine tekstfiler. Vi analyserer materialet, og vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud.

Kontakt os med det samme!

Du er mere end velkommen med dine spørgsmål, ved at ringe til os på 39 15 81 80 eller bare send en e-mail direkte til en af ​​vores Project Managers, via visitkortet nedenfor. Vi hjælper dig videre, og skræddersyr altid din oversættelse, så den bliver baseret på dine behov og ønsker. Derfor får du altid en unik oversættelse hos os!

2016-09-07T12:40:30.1730247Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo