Medicinsk oversættelse fra tysk til dansk

Blodprøveglas

Vi tager os af dine medicinske dokumenter der skal oversættes fra tysk til dansk. Bare send de tyske tekster, og vi ser på dem og kontakter dig hurtigt igen, med en god pris!

Forespørgsler på medicinske oversættelser fra tysk til dansk, er konstant øgende. Vi har mange års erfaring i tysk-danske oversættelser på det medicinske område.

Hurtigoversætter har den ekspertise, du leder efter i de forskellige medicinske områder.

Medicinske oversættere med dansk som modersmål

I netop denne sprogkombination, tysk til dansk, opfylder din oversætter helt specifikke krav. Dette er for at kunne give dig den højest mulige kvalitet.

Dine tekster behandles af modersmålsoversættere med medicinsk baggrund, og ekspertise i dit fagområde. Vi kvalitetssikrer altid dit færdige produkt, inden vi leverer oversættelsen til dig.

Vi sørger for at andre oversættere med samme baggrund, korrekturlæser materialet før levering, hvis dette er ønsket. På denne måde kan vi sikre den høje kvalitet, vi lover.

Detaljeret tilbud

Project Managers fortæller dig gerne mere om, hvad arbejdet omkring en medicinsk oversættelse går ud på. Ring til os på 39 15 81 80, og vi vil besvare dine spørgsmål. Vi tilpasser hele projektet nøjagtigt efter dine ønsker.

Du anmoder om et tilbud ved hjælp af formularen til højre, eller du kan sende tekstmaterialet til os, og vi vil vende tilbage med et detaljeret tilbud, som vores konkurrenter vil have svært ved at matche!

Brug dette link for at sende os en e-mail: E-mail. Vi evaluerer filerne og taler med oversætteren. Du betaler intet, før du har accepteret tilbuddet, du modtager.

2016-10-25T12:33:44.8976126Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo