Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Medicinske oversættelser

Vi er specialiseret inden for oversættelse af medicinske emner. Vores kunder i denne sektor indbefatter medicinalvarevirksomheder, regeringsforetagender og sundhedsinstitutioner.

Vi kender markedet for medicin, og vi har specialiseret os i at udvælge de rette oversættere til dette marked takket være vores brede erfaring på området. Derfor har vi fået opbygget et netværk med erfarne oversættere, som har ekspertise inden for de forskellige områder af lægevidenskaben.

Ekspert oversættere

Vores modersmålsoversættere er alle specialister inden for bestemte emner. Det betyder, at de har forudgående erhvervserfaring på området. Vi har faktisk flere læger og sygeplejersker, som laver medicinske oversættelser for os. Vi arbejder dog hovedsageligt med oversættere, som har gennemført supplerende oversættelsesuddannelse inden for specifikke emner. Denne ekstra uddannelse gennemføres for tillæring af den korrekte grammatik, fraseologi og terminologi, der er specifikt for netop dette emne.

Ønsker du at få testet en oversættelse, kan vi også verificere oversættelser på forespørgsel (teste oversættelsen den anden vej).

Medicinske dokumenttyper

Vores eksperter i medicinske oversættelser har et væld af erfaringer i at oversætte følgende dokumenttyper:

Vi udarbejder gerne og uden problemer bl.a. produktresuméer, indlægssedler, samt mærkning for lægemidler ved hjælp af European Medicine Agency’s Quality Review of Documents, QRD skabeloner.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger vedrørende medicinske oversættelser, er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 39 15 81 80 eller sende os en e-mail. Vores Project Managers vil med glæde fortælle dig om det oversættelsesarbejde, vi udfører for hospitaler, medicinske institutioner og for medicinalvaresektoren.

Tilbud

Ønsker du at få et tilbud på din medicinske oversættelse? Så send os en e-mail med den tekst, du ønsker oversat. Angiv gerne sprogkombination og eventuel deadline. Så vil vi vende tilbage med et skræddersyet tilbud, der passer til dine ønsker og behov.

2018-11-28T11:49:22.4947372Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.