Oversættelser af medicinske tekster til og fra spansk

Spanske medicinske oversættelser af højeste kvalitet

Vi oversætter dine medicintekniske instruktioner til og fra spansk. Bare send os en e-mail med dit materiale, og vi vender hurtigt tilbage med et godt tilbud!

Hurtigoversætter tilbyder oversættelse i alle markedsområder. Medicin er et af de områder, hvor vi har specialiserede oversættere.

Med målsproget som modersmål, og solid medicinsk baggrund, garanterer vores oversættere, den højeste kvalitet.

Ring til os på 39 15 81 80, så forklarer vi i detaljer, hvordan vores praksis er, og hvordan vi kan hjælpe dig!

Medicinske oversættere

Medicinsk ordforråd og medicinsk terminologi varierer inden for hvert fagområde. Vi har ekspertise i de fleste af dem. Spansk i sig selv, adskiller sig også afhængigt af hvor i verden, det tales.

Vores freelanceoversættere befinder sig over hele verden, og derfor kan vi tilbyde dig som vores kunde, en følelse af sikkerhed i dit produkt. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at vide mere. Vores Project Managers vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.

Lokaliseret oversættelse

Med både national og international succes udvider Hurtigoversætter sig fortsat. Vi udvider vores geografiske område i et hastigt tempo i hele verden.

Nogle af vores kunder har besvaret spørgsmålet om, hvorfor de vælger os for deres medicinske oversættelser. Svaret vi normalt får, er: - I leverer altid til tiden, og det mærkes tydeligt, at oversætteren har en medicinsk baggrund.

Hvis vi selv skal besvare det samme spørgsmål, er svaret det samme. Det lykkes os, takket være:

  • moderne softwareudvikling
  • omkostningseffektivitet
  • lokalisering
  • topkvalitet
  • god kommunikation

Tilbud

Send os dit medicinske tekstmateriale. Vi oplyser dig om hvad dine udgifter vil blive for oversættelsen. Du vil modtage et konkurrencedygtigt tilbud, som du så efterfølgende kan overveje. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, starter vi med oversættelsen direkte.

Indtast dine specifikke anmodninger i e-mailen, samt tidspunktet du ønsker at modtage din oversættelse. Det gør det meget nemmere for os, at give dig en nøjagtig pris. Vi lover et tilbud, som kun få andre oversættelsesbureauer kan overgå. Velkommen til at ringe 39 15 81 80, hvis du ønsker flere informationer. Vi ser frem til dit opkald!

2016-11-02T11:34:53.6736281Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo