Oversættelse af medicinske tekster til og fra tysk

Prøvetagning

Har du brug for oversættelse af dine medicinske dokumenter, fra og til tysk? Send dine tekster til os, allerede i dag og vi sender dig et godt tilbud!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har stor erfaring i oversættelse af ​​medicinske tekster til og fra tysk.

Vores oversættere er velbevandret i alle medicinske specialområder. Alle har en form for medicinsk baggrund, hvilket betyder, at vi kan garantere en meget høj kvalitet, i vores oversættelser.

Tyske oversættere med medicinsk uddannelse i forskellige lande

Tysk adskiller sig betydeligt meget, afhængig af i hvilket land det tales og skrives. Vi har oversættere som er placeret i alle tysktalende regioner, og kan derfor garantere en kvalitetssikret oversættelse af din medicinske tekst.

Lokalisering betyder også viden om forskellige terminologiske udtryk, og dialektale forskelle. Små ting, der kan gøre en stor forskel, afhængigt af målgruppen for tekstindholdet.

Områder inden for medicin

Der er mange specialområder inden for medicin. Det er altid vigtigt, at tekstens indhold i en oversættelse, håndteres og forarbejdes korrekt. Måske er det endnu vigtigere, når det kommer til medicinsk indhold.

Derfor vælger vi altid oversættere ud fra deres baggrund, uddannelse, sprog og tidligere erfaringer. Vores oversættere er vant til at håndtere medicinske tekster som: medicinske journaler, indlægssedler og instruktioner for medicinske instrumenter.

Men vi kan oversætte meget mere end dette. Den brede ekspertise, og en effektiv organisation er, hvad der gør vores firma så succesfuldt på markedet i dag.

Et tilbud helt efter dine ønsker

Det får du hos os! For at vi kan beregne den samlede pris for din oversættelse, er vi nødt til at analysere det medicinske tekstmateriale. Har du et enkelt dokument, kan du bare anvende formularen til højre. Hvis der er flere sider med tekst, bedes du venligst sende dem, som vedhæftede filer i en e-mail.

Vi ser på teksten / teksterne, og taler med den af vores oversættere vi anser, som bedst egnet til din opgave. Herefter vender vi tilbage til dig med et godt tilbud, som du først accepterer før vi går i gang med din oversættelse.

Ring til os!

Kontakt os venligst på 39 15 81 80, hvis du har yderligere spørgsmål, eller bare ønsker at tale med os om din oversættelse, før du sender teksterne til os.

2016-11-02T11:28:44.4337078Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo