Norske oversættelser inden for IT og Telecom

Udviklingen er kommet langt! Norske oversættelser i IT og Telecom

Vi tilbyder moderne teletekniske oversættelser til og fra norsk inden for IT- og Telecom branchen. Kontakt os på 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvilke tjenester vi kan tilbyde.

IT og Telecom branchen er kendt for sin rivende udvikling, og derfor skal sproget selvfølgelig følge med. Dette ser vi også i oversættelses branchen, hvor vi oplever et øget behov for oversættelser inden for denne industri, og hvor det er vigtigt, at oversætterne holde sig ajour med sprogets udvikling, for at kunne anvende de rette fagtermer og-udtryk.

Branchespecifikke oversættere

For at vi kan garanterer en oversættelse i højeste kvalitet, benytter vi udelukkende oversættere med branchespecifik viden, i dette tilfælde telekommunikation og informationsteknologi. Oversætterne holder sig løbende opdateret med både branchen og sprogets udvikling, så at de ved hvad de skriver om og kan benytte de helt rigtige fagudtryk og termer.

Få et tilbud nu!

Få et tilbud med det samme, ved at sende os en e-mail med dit tekstmateriale, og vi vil vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Kontakt

Ring 39 15 81 80 og tal med os eller send en e-mail direkte til den Project Manager du ser på visitkortet nederst på siden. Vi besvarer de spørgsmål, du har, og fortæller dig mere om vores tilbud og om vores skræddersyede oversættelser.

2018-10-10T11:37:47.9944907Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo