Norske oversættelser inden for IT og Telecom

Udviklingen er kommet langt! Norske oversættelser i IT og Telecom

Vi tilbyder moderne teletekniske oversættelser til og fra norsk inden for IT- og Telecom branchen. Kontakt os på 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvilke tjenester vi kan tilbyde.

Korrekt terminologi er grundlaget for enhver teknisk oversættelse uanset emne eller snarere på grund af så mange forskellige områder i en bred branche.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver kvalificerede og professionelle oversættelser til og fra dansk og nynorsk inden for IT og telekommunikation.

Moderne teknologi og ekspertise

Vi bruger moderne software og oversættelseshukommelser, hvor vi kan genbruge koncepter og udtryk for forskellige discipliner.

Vi engagerer også udelukkende oversættere med branchespecifik viden, i dette tilfælde telekommunikation og informationsteknologi.

Tilbudsforespørgsel på en teleteknisk oversættelse

Send din tilbudsforespørgsel i en e-mail med dit tekstmateriale, og vi vil vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Vi garanterer konkurrencedygtige priser, korte leveringstider og meget høj kvalitet. Vi er i dag det hurtigst voksende oversættelsesbureau. Tøv ikke med at kontakte os! Vi har de færdigheder, du er på udkig efter!

Kontakt

Ring 39 15 81 80 og tal med os eller send en e-mail direkte til den Project Manager du ser på visitkortet nederst på siden. Vi besvarer de spørgsmål, du har, og fortæller dig mere om vores tilbud og om vores skræddersyede oversættelser.

2016-11-02T11:27:10.3523006Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo