Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Om at gøre forretninger i Afrika

Vi hjælper dig med forretningsoversættelser til forskellige afrikanske sprog.

Vi tilbyder forretningsoversættelser til og fra forskellige sprog i Afrika. Send os en e-mail med dit forretningsdokument, så modtager du et attraktivt tilbud retur!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter fortæller her kort om forskellige afrikanske forretningskulturer, både sprogene samt kulturerne adskiller sig meget fra hinanden.

Nederst på denne side er der links til forskellige afrikanske lande, hvor vi beskriver mere detaljeret, hvordan det at skulle gøre forretninger, fungerer i forskellige lande. Har du brug for flere oplysninger? Ring til os på 39 15 81 80 eller 70 27 79 97, og vi fortæller dig mere.

Forretningskulturer i Afrika

I Afrika lever der omkring 1 milliard mennesker som er fordelt i 55 lande - en syvendedel af verdens befolkning, for at være præcis. Kulturelle forskelle kan være forvirrende og uforudsigelige. Det socialt accepterede i én kultur kan opfattes som værende yderst uhøfligt, i en anden. Hurtigoversætter har den viden, der kræves for at kunne skelne mellem disse væsentlige forskelle i de mange afrikanske regioner.

Kontakt os

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med oversættelse til og fra forskellige afrikanske sprog. Vi vælger kun oversættere, som har de rette kompetencer til deres tekst.

Send os en e-mail eller ring til os på 39 15 81 80 eller 70 27 79 97, så vil du få hjælp af en Project Manager, der fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. Vi ser frem til at høre fra dig!

2016-05-25T14:08:57.5272028Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.