Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Om at gøre forretninger i Asien

Vi hjælper dig med forretningsoversættelser til forskellige asiatiske sprog.

Vi tilbyder forretningsoversættelser til og fra forskellige sprog i Asien. Send os en e-mail med dit forretningsdokument så får du et attraktivt tilbud tilbage!

Hurtigoversætter giver kortfattet informationer om hvad vi kan tilbyde inden for forretningskommunikation i forskellige dele af Asien. Klik rundt på linkene nederst på siden for at få et indblik i de kulturelle forskelle i de forskellige asiatiske regioner.

Asiatiske kulturer

Kulturerne er mange, og forskellige i Asien. Vores asiatiske oversættere har indsigt i de forskellige kulturer, men også viden inden for mange forskellige fagområder.

De har endvidere forstand på gode forhandlingsteknikker, samt i det hele taget mødeteknikker. De ved også, hvad der er passende at tale om under en forretningsmiddag, eller et andet vigtigt møde. Vi har det der kræves for at du kan forbedre dine forretninger i Asien.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har oversættere placeret i mange asiatiske lande. Spar tid ved at bruge os! Du kan fokusere udelukkende på dine forretninger, og kan samtidigt være sikker på at modtage en oversættelse med den korrekte terminologi, lokalisering og layout.

Asiatiske oversættelser

Vi har et godt kendskab til de dialekter og sproglige sorter, der findes i lande som Afghanistan, Armenien, Brunei, Cypern, De Forenede Arabiske Emirater, Georgien, Indien, Israel, Japan, Kasakhstan, Kina, Malaysia, Nordkorea, Qatar, Saudi-Arabien, Singapore, Thailand og Tyrkiet.

Hurtigoversætter byder på asiatiske oversættelser af højeste kvalitet. Vores oversættere befinder sig i alle tidszoner og arbejder også om aftenen og i weekenden. Dette giver os mulighed for at tilbyde rasende hurtig levering!

Tilbud

Det behøver ikke at være dyrt, at få et produkt af høj kvalitet. Med effektivere arbejdsrutiner, kan vi holde et rimeligt prisniveau. Få en oversigt over udgifterne til dine oversættelsesopgaver, ved at udfylde formularen til højre (dog kun et dokument per side). Hvis du har mere end et dokument, der skal oversættes, bør du sende filerne vedhæftet en e-mail. En af vores Project Managers vil udføre en analyse af dokumentet, og svarer med et pristilbud, så hurtigt som muligt. Ring venligst 39 15 81 80 eller 70 27 79 97 og vi vil besvare dine spørgsmål, og fortæller dig mere om, hvad vi kan tilbyde.

2016-05-25T14:11:00.8452028Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo