Om at gøre forretninger i Sydamerika

Vi hjælper dig med forretningsoversættelser til og fra forskellige sydamerikanske sprog.

Vi tilbyder forretningsoversættelser til og fra forskellige sprog i Sydamerika. Send os en e-mail med dit forretningsdokument så får du et attraktivt tilbud tilbage fra os!

Hurtigoversætter deler her på denne side, nogle relevante oplysninger om forretningskultur og kommunikation, i de forskellige sydamerikanske lande. Spar både tid og penge ved at placere ansvaret hos os. Vi har nemlig allerede opbygget et godt kendskab til de kulturelle forskelle mellem de forskellige sproglige varianter, der findes i Sydamerika.

Forretningskultur i Sydamerika

Holdningen til hvorvidt Sydamerika er et kontinent, er splittet. Nogle betragter Amerika som en verdensdel med Nord-, og Central-, samt Sydamerika, som delkontinenter. Andre mener, at Nord- og Sydamerika bør betragtes som to kontinenter, og Amerika som et superkontinent. At klassificere Sydamerika som et (del)kontinent, eller en del af et superkontinent, er udelukkende baseret på regionale forskelle.

Andre mener, at Nord- og Sydamerika bør betragtes som kontinenter, og USA som et superkontinent. At klassificere Sydamerika på denne måde, som subkontinent, kontinent eller en del af et superkontinent er baseret på præferencer.

Hurtigoversætter har sydamerikanske oversættere i alle regioner uanset ovenstående klassifikation. Vi har viden om dialekter og sprog, men også inden for det givne fagområde som oversættelsen tilhører. Vi bruger indfødte oversættere, som har erfaring i tekstens område og disciplin, og lægger stor vægt på kvaliteten af vores oversættere.

Rimelige priser

For at vi kan levere et skræddersyet tilbud til dig, er vi nødt til at se teksten du ønsker at få oversat. Send venligst filerne til vores info@hurtigoversaetter.dk, så kommer vi tilbage hurtigt, med et godt og passende tilbud.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den høje kvalitet! Ring til os på 39 15 81 80 eller 70 27 79 97 hvis du ønsker at blive rådgivet af en af vores dygtige Project Managers, før du sender noget til os.

Vi ser frem til at høre fra dig, forhåbentligt snart!

2016-05-31T15:46:32.9931559Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo