Finansielle oversættelser

Vi oversætter årsrapporter

Årligt oversætter vi mere end 80 rapporter.

Vi har flere oversættere med en bred viden om finansielle anliggender. Vi kan levere en nøjagtig og professionel oversættelse af økonomiske analyser, kvartalsrapporter og årsregnskaber. Send din tekst pr. e-mail og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Oversættelse af årsrapporter

Oversættelse af årsrapporter og regnskaber kræver stringent management. En årsrapport er ikke et dokument, som kan stå alene, det skal sammenlignes med årsrapporter fra de foregående år. Derfor vil vi gerne have oversættelser af lignende dokumenter. Disse oversættelser giver os det rette referencemateriale for at kunne oversætte rapporten bedst muligt.

Erfaring med oversættelse af årsrapporter

Hvis det er første gang, at vi oversætter din årsrapport, og du ikke har mulighed for at tilsende os reference materialer, vil din årsrapport blive oversat efter vores bedste overbevisning. Vores oversættere som er specialiserede i finansielle anliggender har en bred vifte af viden og erfaring i at oversætte årsrapporter og tilknyttede dokumenter. Du kan regne med et professionelt og korrekt slutresultat takket være vores erfaring med finansielle anliggender, vores viden og ekspertise i regnskaber - og takket være oversætterens sproglig- tekniske kyndighed i emnet.

Vores oversættelser lever op til regnskabsstandarder

Vi har også et antal oversættere med viden om Amerikanske regnskabsregler, de såkaldte US-GAAP (Generally Accepted Accounting Principles) og om internationale regnskabsstandarder: IAS (International Accounting Standards) og IFRS (International Financial Reporting Standards).

XBRL oversættelser

Vi kan også oversætte information om finansielle anliggender i XBRL format.

Ring nu og modtag et uforpligtende tilbud!

Haster det - eller har du brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte vores afdeling i København 39 15 81 80 eller i Århus 70 27 79 97

2018-09-03T14:01:39.8342937Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo