Finske ord er gennemsnitligt meget længere end tyske. Standardoversættelser passer som regel ikke ind i de felter, Google anfører. Her skal der oversættes raffineret.

Finske ord er gennemsnitligt meget længere end tyske. Her skal man oversætte raffineret.

Få adWord-kampagner oversat. Hvordan fungerer det?

Hvis du ønsker at erobre et nyt marked med et nyt produkt eller en ny service, så er det fornuftigt at markedsføre med Google AdWords.

Vi har erfaringen og kompetencen til at hjælpe dig med at få succes med jeres Google Adwords.

Det er vigtigt at benytte et oversættelse bureau, som har erfaring med lige netop denne type af oversættelse, og som har et indgående kendskab til hvordan Google Adwords fungerer.

Du kan kopiere teksterne fra dine Google-kampagner, nøgleordene og også landingssiderne ind i et Word-dokument og sende det til et oversætterbureau.

I dette tilfælde modtager du et Word-dokument igen fra de fleste oversætterkontorer. Hvis du så kopierer oversættelsen ind i AdWords igen, kan du konstatere, at oversætteren ikke har taget højde for, at der er en maksimal tegnlængde hos Google AdWords, og dette skal så tilpasses efterfølgende. Ved kopiering af arabisk tekst skal man derimod være opmærksom på, at denne går fra venstre mod højre med undtagelse af telefonnumre.

Alsidig erfaring med oversættelse af adWord-kampagner

Så snart, vi har modtaget eksport-filen fra AdWords Editor, modtager du inden for meget kort tid et tilbud fra os.

Så snart, vi har modtaget eksport-filen fra AdWords Editor, modtager du inden for meget kort tid et tilbud fra os.

Google anbefaler Hurtigoversætter som ekspert for oversættelse af AdWords-kampagner. Vi arbejder direkte med AdWords Editor Archive-filer. Derved leveres vores oversættelser til dig i et særligt format, som du kan importere direkte ind i din Google-konto. Således er din annoncekampagne live inden for meget kort tid! Og det uden problemer med tekstlængden osv. Og hvis du ønsker det, oversætter vi disse til alle de sprog, du ønsker, på samme måde!

Ring blot til os, fortæl os om dine planer, og vi hjælper dig gerne videre. Du kan kontakte os telefonisk i de følgende byer: København og Århus. Du kan også sende os dit ønske pr. e-mail. Vi tager gerne kontakt med dig og forklarer dig, hvordan man opretter eksport-bestande til oversættelse fra AdWords Editor.

2018-09-18T12:49:50.9467980Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo