Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af brugsanvisninger

Vi oversætter alle typer af brugermanualer.

Send os en e-mail, så sender vi dig et skræddersyet tilbud

Selvom mange danskere er gode til engelsk, så finder de fleste det dog lettest at læse en tekst på dansk. Læsningen på dansk gør, at man lettere forstår teksten, ligesom komplekse sammenhænge meget lettere kan overskues.

Derfor får vi mange henvendelser fra firmaer, som gerne vil have oversat brugermanualer til dansk. Det er ofte brugsanvisninger til teknisk og elektronisk udstyr, som kan være komplekst at sætte sig ind i. Hvis manualerne imidlertid er oversat til dansk, så sparer kunden meget tid på at sætte sig ind i, hvordan produktet virker, og dermed får man som regel også en meget større glæde af produktet.

Mange virksomheder ser det derfor som en god investering at lade manualerne til et produkt oversætte til dansk. Det kan være et godt salgsargument og man kan spare mange opkald fra kunder, der ringer, fordi de ikke kan finde ud af, hvordan deres produkt virker.

Vi oversætter oftest brugsanvisninger fra tysk, engelsk, spansk og fransk, men vi kan altid give et tilbud på oversættelse af brugermanualer fra andre sprog.

Ring nu og modtag et uforpligtende tilbud!

Har du brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte vores afdeling i København 39 15 81 80 eller i Århus 70 27 79 97.

Du er også altid velkommen til at sende os en e-mail med den tekst, du vil have oversat. Angiv blot sprogkombination samt eventuelle præferencer. Så vender vi tilbage inden kort tid med et skræddersyet tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2018-10-07T07:55:03.9357415Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.