Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter oversætter dit curriculum vitae

Dit curriculum vitae er dit visitkort hver gang du søger job i en virksomhed. Det er virksomhedens førstehåndsindtryk af dig, og det er ofte det som bestemmer, om du bliver kaldt til samtale eller ej. Virksomheder kræver ofte, at dit CV foreligger på et andet sprog end dit eget, og i nogle tilfælde vil man have, at du kan dét sprog perfekt. Hvis det alligevel ikke er tilfældet, kan du altid

Oversættelse af dit CV ?

Vi oversætter dagligt CV'er. Send os en e-mail nu, hvis du ønsker et tilbud.

bruge vores oversættelsesservice.

Hvorfor vælge et oversættelsesbureau?

Du kan selv oversætte dit cv, men der er en risiko for, at dit cv vil blive læst af en person i din fremtidige virksomhed, som kender det sprog rigtig godt. Derfor er det vigtigt, at oversættelsen er lige så professionel som sproget i dit oprindelige cv. Så hvorfor skulle du løbe risikoen for at en modersmålstalende kasserer dit cv på grund af fejl, når du kan få det oversat af et oversættelsesbureau?

Vi vil absolut anbefale, at du får dit cv oversat, hvis du ikke behersker sproget fuldt ud. Der er mange usikkerhedsmomenter, som må tages i betragtning, når man søger job. Lad os oversætte dit CV, så sproget ikke er et af usikkerhedsmomenterne!

Hvorfor vælge hovedoversættelsesbureauet Hurtigoversætter?

Der er utallige grunde til at vælge Hurtigoversætter. For det første arbejder vi kun med modersmålstalende. Det betyder, at det sprog, som dit CV skal oversættes til, er din oversætters modersmål. Oversætteren vil ikke bare oversætte din tekst ord for ord. Der vil derfor blive brugt mange tanker til din oversættelse, og din tekst vil blive efterset af kritiske og intelligente øjne. Navne på virksomheder og personer vil fremstå korrekt. Dine hverv og færdigheder vil blive oversat, så de appellerer til læseren. Får du dit CV oversat af os, vil det forøge dine chancer for at komme til jobsamtale.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter oversætter titusindvis af ord hver dag, inklusive CV’er. Vi har stor kendskab til de nødvendige krav til oversættelse af et CV. Vores priser gør det umagen værd, at få dit CV oversat korrekt.

Bed om et gratis tilbud på din oversættelse

Du kan få yderligere oplysninger om vores oversættelsesbureau, specialområder og metoder på vores webside. Her kan du også finde oplysninger om vores priser på de forskellige sprogkombinationer, og du kan bede om et tilbud ved at sende din oversættelse via webstedets formular.

2016-10-21T12:51:41.1753422Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo