Professionel oversættelse fra dansk til albansk

Oversættelse dansk-albansk

Mail din tekst så giver vi dig den bedste pris på din oversættelse fra dansk til albansk.

Hurtigoversætter tilbyder privatpersoner og virksomheder oversættelse fra dansk til albansk.

Turistsektoren er vokset siden 80'erne og der er derfor stort behov for oversættelser.

Vi oversætter dine forretningsdokumenter samt al anden korrespondance fra dansk til albansk! Med lokaliserede oversættere, kan vi garantere høj kvalitet og hurtig levering.

Albansk oversættelse

Da de vigtigste albanske dialekter toskisk og gegisk er meget forskellige fra hinanden, er der behov for en person, der tager højde for dette i en oversættelse, til og fra sproget.

Hos Hurtigoversætter er det vigtigt at vide, hvem der oversætter. Målsproget bør altid være oversætterens modersmålssprog. Derfor bruger vi kun oversættere, der opfylder vores strenge krav.

Dansk-albansk oversættelse

At oversætte dit dokument således at din danske udgave afspejles så autentisk som muligt i albansk, er også noget der er vigtigt.

Sprogfølelse, korrekt grammatik og terminologi er ligeledes vigtige. Vi kan med vores specialiserede oversættere sikre dig at der er taget højde for alle disse vigtige elementer.

Modtag et tilbud

Find ud af, hvad din oversættelse koster ved at maile teksten, der skal oversættes. En af vores projektmanagere gennemgår din tekst, og vender tilbage til dig med et tilbud, som du efterfølgende kan overveje.

Ring til os, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi klarer dit projekt med en løsning, der passer dig bedst!

2017-01-12T12:35:00.3695843Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo