Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til catalansk
FC Barcelona

FC Barcelona. Har du brug for en oversættelse der er behandlet med omhu, og på den mest professionelle måde? Kontakt os, og vi vender tilbage til dig med det bedste tilbud, på din dansk- catalanske oversættelse!

Catalansk adskiller sig fra spansk, og er tættere på fransk og italiensk i mange henseender. Hurtigoversætter tilbyder oversættelse fra dansk til catalansk.

Skilletegnet ●

Noget unikt ved det catalanske sprog er, tegnsætningen ●.

Dette tegn bruges for at vise at det dobbelte L, som normalt på spansk udtales som et J, blot skal udtales som L.

I catalansk bøjes ord efter tal og køn. På dette område er spansk og catalansk ens, men adskiller sig ellers meget fra hinanden.

Dansk-catalanske oversættere - lokalisering

Vi har ekspertisen i de små dialektale forskelle i de store sprog. Vi har catalanske oversættere i alle fagområder, altid modersmålstalende og med særlig ekspertise i dit specifikke emne.

Dette giver os muligheden for, at tilbyde den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser! Når man tager højde for eventuelle lokale faktorer i en oversættelse, i dette tilfælde, i Catalonien, kaldes dette for lokalisering. Vi laver med andre ord, en oversættelse, som er lokaliseret således at det budskab, din oversættelse får, bliver akkurat det samme, som budskabet i din kildetekst.

Anmodning om tilbud

Anmod om et tilbud ved at udfylde formularen til højre eller vedhæfte dit scannede dokument, og sende det til os som e-mail.

Har du spørgsmål om dansk-catalansk oversættelse? Så er du mere end velkommen til at kontakte os!

2017-01-06T14:12:32.2079406Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.