Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Professionel engelsk oversættelse

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter klarer alle sprogkombinationer. Vi opkræver kun DKK 1,19 pr. ord, for en oversættelse fra dansk til engelsk. Tag derfor

Vores oversættelsesbureau tilbyder professionelle oversættelser til engelsk.

Vi vejleder dig gerne i forbindelse med dine oversættelsesønsker.

din danske tekst og regn nu ud, hvor meget en oversættelse til engelsk vil koste. Du kan sende kildeteksten pr. e-mail. Du vil hurtigt modtage et detaljeret tilbud fra os. Du kan også kontakte os på telefon: 39 15 81 80. Vores Project Managers er glade for at hjælpe dig videre.

Prisen har en betydning

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er det hurtigste - og det hurtigst voksende – oversættelsesbureau i Europa. Flere og flere virksomheder, privatpersoner, regeringsinstitutioner, etc. kommer til os for professionel oversættelse, også fra dansk til engelsk. Takket være den software, som er specialfremstillet til Hurtigoversætter, har vi været i stand til at automatisere alle administrations- og faktureringsprocesser. Det holder vores omkostninger nede, og dette lave omkostningsniveau er til gavn for dig. Derfor kan vi tilbyde en konkurrencedygtig pris, for din dansk-engelske oversættelse.

Det vigtigste er dog, at vi kan fokusere på din oversættelse i stedet for at fokusere på administration. Alle vore oversættere er engelske modersmålstalende og specialiseret i forskellige emneområder. Det betyder at du kan regne med os inden for praktisk talt alle emner i en dansk-engelsk oversættelse. Vi arbejder med juridiske oversættere, men også med tekniske oversættere (brugermanualer), medicinske oversættere, og oversættere med specialviden om politik, journalistik, litteratur, kultur, sport og meget mere.

Ønsker du at bede om et tilbud med det samme?

Så skal du bare udfylde formularen til højre. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Hvad du end vælger, vil du modtage et udspecificeret tilbud på din dansk-spanske oversættelse med det samme.

Vil du gerne rekvirere et tilbud direkte? Udfyld formularen med tilbudsforespørgslen online. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

Hvis du ringer til os direkte på 39 15 81 80 eller på 70 27 79 97 får du direkte kontakt med en af vores Project Managers.

2016-09-13T08:45:37.6474183Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.