Oversættelse fra dansk til hollandsk

Hollandske træsko. Vi oversætter din brugervejledning fra dansk til hollandsk.

Hos os får du kvalificerede oversættelser fra dansk til hollandsk. Send os en e-mail eller udfyld formularen til højre, så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

Vi oversætter dine tekstdokumenter fra dansk til hollandsk. Uanset omfanget af teksten, og i hvilket fagområde oversættelsen skal bruges, har vi den rette hollandske oversætter til netop dit projekt!

Vores freelance oversættere er stationeret i forskellige dele af Nederlandene, altid med hollandsk som modersmål, hvilket sikrer en høj kvalitet, samt hurtig levering.

Dette gør det også muligt for os prismæssigt, at ligge lavere på markedet end vores konkurrenter i dag.

Specialister undgår faldgruberne...

Hurtigoversætters oversættelsesbureau har et stort netværk af hollandske oversættere, som har specialiseret sig i forskellige områder, og som er bosiddende i Holland.

En juridisk tekst oversættes altid af en person med stor erfaring indenfor jura. En teknisk tekst oversættes af en person med en teknisk baggrund, en medicinsk tekst af en oversætter, der har medicin som speciale og etc.

Vi har gode relationer med oversættere, som er eksperter inden for områder som: sport, kultur, politik, litteratur, luft og skibsfart, natur og miljø, turisme, historie og meget mere.

Og ... det er ikke dyrt

Vi er det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa. Næsten et hundrede tusinde kunder hyrer os for vores oversættelsesarbejde. Grunden til at vi kan holde priserne nede, er takket være det store netværk af oversættere som vi har, sammen med en effektiv organisation, og et velfungerende software system. Vi er kendt på det internationale marked for høj kvalitet, korte leveringstider, og konkurrencedygtige priser.

Hvor meget koster en dansk hollandsk oversættelse?

For at finde ud af, hvor meget din oversættelse vil koste, beder vi dig udfylde tilbudsformularen til højre, eller sende din tekst via e-mail så vender vi tilbage med et tilbud, baseret på dine ønsker og behov.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe og tale med vores Project Managers på telefonnummer: 39 15 81 80. De vil hjælpe dig videre i processen, og sørge for at dine behov og ønsker bliver opfyldt.

2017-06-23T12:03:38.0846524Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo