Oversættelser fra dansk til portugisisk

Oversættelser fra dansk til portugisisk

Oversættelser fra dansk til portugisisk. Send os dine tekstdokumenter via e-mail eller ved at udfylde formularen til højre, så vender vi tilbage med et godt tilbud!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver professionelle dansk-portugisiske oversættelser. Vi har den ekspertise og viden, der kræves for en grammatisk korrekt oversættelse med korrekt brug af sprog, og terminologi til netop dit fagområde!

Certificerede portugisiske oversættere

Hurtigoversætter oversætter dine dokumenter, uanset type tekst, samt omfang, fra dansk til portugisisk. Oversættelser af kontrakter eller tekniske manualer håndteres af specialiserede oversættere i de specifikke områder, der er relevante for din oversættelse. Når vi ansætter en portugisisk oversætter, vil personen altid have portugisisk som modersmålssprog.

Lokalisering

Når der tages højde for lokale forhold, der påvirker oversættelsen, kaldes det for lokalisering. Det kan for eksempel være forskellige dialektale variationer i et enkelt sprog.

For man kan sige noget i det nordlige Portugal, som betyder noget helt andet i det sydlige Portugal. Vi kender disse små forskelle i sprogene, og det er netop dette, der gør os unikke på markedet i dag.

Med portugisisk som modersmål

Oversætterbureau Hurtigoversætter har et godt ry på oversættelsesmarkedet. Vi leverer professionelle oversættelser af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, og oven i købet, med den hurtigste levering! Vores styrke er vores massive netværk af certificerede oversættere, som alle er modersmålstalere i portugisisk.

Med ekspertise i lokalisering, vores professionelle oversættere, en effektiv organisation, samt et velfungerende system, kan vi garantere dig et produkt af bedste kvalitet.

Anmod om et tilbud og modtag et lynhurtigt svar!

Send venligst din tekst pr. e-mail eller ved at udfylde formularen til højre, og vi vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Har du spørgsmål eller er der andre sager du ønsker at tale med os om? Så kan du kontakte os på hverdage fra 08:00 til 17:00, og vi vil hjælpe dig videre i processen, og besvare eventuelle spørgsmål du har.

Du er hjertelig velkommen til et professionelt samarbejde med os!

2017-01-09T11:36:03.8662051Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo