Oversættelser fra dansk til slovakisk

Oversættelser fra dansk til slovakisk

Vi tilbyder oversættelser fra dansk til slovakisk. mail dine tekster og modtag et prisværdigt tilbud, selvsamme dag!

Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse fra dansk til slovakisk. Vores massive netværk af freelance oversættere betyder, at vi kan håndtere de fleste sprogkombinationer i dag.

Omkostningseffektivt

Vi har en omkostningseffektiv måde at arbejde på, som har bragt os til hvor vi er i dag. Med automatiserede processer, kan vi fokusere på hvad der er vigtigt - kunden.

Vi er et af de hurtigst voksende oversættelsesbureauer på markedet, og vi udvider os til hele verden. Kontakt os venligst for flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig!

Oversættere med slovakisk som modersmål

Når det kommer til, at oversætte fra dansk til slovakisk, har vi højtuddannede oversættere i Slovakiet. De har engelsk som modersmål, og de bedste kompetencer i dansk.

Kundskaberne i dansk er normalt da oversætteren har haft sin uddannelse i Danmark. Vi vil altid matche din oversætter med tekstens indhold. Har du en teknisk eller medicinsk oversættelse, vil vi udvælge en af vores oversætter, som har en relevant uddannelsesbaggrund for oversættelsen.

Vores pris

For at vi kan være i stand til at fortælle dig hvad dit dokument vil koste at oversætte, er vi nødt til at se det først. Vedhæft dine tekster til en mail, og send den til os.

En af vores Project Managers vil gennemgå materialet, og vil være tilbage med et særligt tilbud. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, sætter vi oversættelsen i gang med det samme!

Du kan se alle vores kontaktoplysninger på siden ’Kontaktdata’. Du er mere end velkommen til, at ringe til os i dag!

2017-01-05T13:05:48.9120320Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo