Oversættelse fra dansk til slovensk

Bled søen, Slovenien

Bled søen, Slovenien. Vi laver professionel oversættelse fra dansk til slovensk. E-mail dine tekster, og modtag et forslag på en god pris!

Vi tilbyder vores tjenester til både private kunder, samt virksomheder. Vi har indfødte oversættere i alle discipliner.

Hurtigoversætter bruger omhyggeligt udvalgte oversættere, der vil matche din tekst, med hensyn til indhold og emne.

Lokalisering i Slovenien

At tilpasse en oversættelse, i dette tilfælde fra dansk til slovensk, kaldes for lokalisering. Vi tager dermed hensyn til:

  • kilde-, og målsprogets sprogbrug
  • grammatik, og terminologi i begge sprog
  • målgruppe, og området specialisering
  • måleenheder
  • Layout, og teknologi

Vores software er specielt designet til oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Det giver os mulighed for at fastholde de lave priser og korte leveringstid, men stadig bibeholde den højeste kvalitet.

Tilbuddet

Et stort netværk af professionelle oversættere. En effektiv organisation. Effektiv kommunikation mellem alle aktører. Dette er eksempler på, hvorfor vi er det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked i dag.

Anmod om et tilbud og få et, som få konkurrenter kan overgå. For at vi kan være i stand til at give en nøjagtig pris, er vi nødt til at se det materiale, der skal oversættes.

Har du en mindre mængde tekst, er du velkommen til at benytte formularen til højre. Hvis oversættelsen indeholder en større mængde tekst, kan du vedhæfte filerne i en e-mail. Vi vil give dig et nøjagtigt tilbud, så snart vi hører fra dig.

På siden ’Kontaktdata’ finder du alle oplysninger du har brug for, for at komme i kontakt med os. En af vores Project Managers vil besvare alle dine spørgsmål. Vi skræddersyr oversættelsen efter alle dine ønsker!

2017-01-06T14:09:45.4122627Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo